Sepontan: suka dan benci

betul la orang cakap.
ape yang jadi nanti kita tak tau.
hari ni kita benci..nanti kita jadi suka..
dan begitula sebaliknya..


 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

9 rajin komen:

cik Kartun said...[Reply to comment]

setuju..
oleh itu klu kita xleh nk bnci org tu, atau x suke some one tu lebih2...
nak sayang p0n cam tu gakk.
semua bnde ade hadnye :)

JIJI YU said...[Reply to comment]

tak sempat nak pengsan baca entry ni

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

jgn syg or benci 100% tu je crenye

Eera Shera said...[Reply to comment]

CK, betul2..jgn lebih2

jiji, nk sgt pengsan ke

iffah, setuju sesgt

ABU said...[Reply to comment]

apakah ia sama maksud dgn malu tapi mahu :P

Saiazuan said...[Reply to comment]

hati dan perasaan berubah2 :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

abu, ade kena mengena ke ek..

zuan, hati pun ade pasang surutnye..hee

azilinda ali said...[Reply to comment]

betul la...mule2 kite x suke kat org tu...tapi bile dah lama2 kite jadi suke kat die..time kite suke kat die tu la kite kne berpisah ngan die..

AmirFX said...[Reply to comment]

Aaa.. Sama gak.. Tak sempat nak pengsan...