Cara print screen yang lebih senang





Bese kalo nak print screen, tekan je la 'prt sc' kan keyboard tu kan.

tapi ade cara lain. kot la ada yang tau. yang tak tau meh nak cite sikit. cara ni lebih senang la.siap boleh edit lagi. tengok sini..aku boleh bulat2 lagi. haha..tak yah nak bukak potoshop ke..potoscape ke..

pi ke link ni: klik sini


klik 'added to chrome' untuk download..
(KLIK gambo kalo tak nampak)

pastu boleh dah guna. korang akan nampak kat atas nanti ade simbol bulat. klik je kalo nak print screen. then boleh edit ngan senang hati. 

kalo blur tak tau nak pakai, korang tengok je video tu. 

ok tu saje..





Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

9 rajin komen:

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

gne photoscape je

haadziq said...[Reply to comment]

nice info..tq..=)

Bro Ahmad said...[Reply to comment]

susah tu..cara bro lagi simple

teratak hati said...[Reply to comment]

owh camtu..baru tau..thanks..

Cik tikah said...[Reply to comment]

cikt ikah biasa guna photoscape je / x pernah try guna ni. hehe..

Delhomme said...[Reply to comment]

menarik ..dah try cuma kalau try kat FB gambar tu bertindih2 jadinya ... try kat blogger atau web lain ok je ...Thanks

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

perkongsian yang bagus

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

wah..nanti saya cuba..=]

AmirFX said...[Reply to comment]

Thanks for the info :D