SEGMEN: KITA SAHABAT

KLIK


salam. kali ni nak join segmen genk pulak. kengkawan yang nak join boleh klik banner tu ye. tutup 4 petang esok.

pengertian sahabat mengikut fahaman korang:

emm..bagi aku sahabat ni seseorang yang sentiasa bersama kita masa susah dan senang. menegur kita bila kita buat silap. dan yang paling penting, sentiasa membawa kita ke arah kebaikkan. kat sini dulu aku ade cite.


walopon tak penah bersua muka berlaga hidung dan bergesel pipi ngan kawan2 blogger, tapi aku tetap anggap korang sahabat aku. memang bila tak nampak tu kite tak boleh nak tau keikhlasan tu, tapi cukup la korang support blog ni, jadi pembaca setia dan selalu bagi pendapat dan teguran..

teruskan setia bersama Masterpiece (ceh iklan jap) ^__^




 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

5 rajin komen:

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

ye sahabat

suke pengertian tu

Bro Ahmad said...[Reply to comment]

macam best je segmen ni eera.. thank suport Bro ahmad yea.

AmirFX said...[Reply to comment]

Sahabat.. Teringat lagu Upin dan Ipin..

Eera Shera said...[Reply to comment]

iffah, hehe tq

bro ahmad, ok tarak hal punye

amir, oh lagu tu..suka2

❤ n a n a ❤ said...[Reply to comment]

dtang sni dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! v(^__^)


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/kita-sahabat.html