Koleksi peribadi: Masa dah tua baru nak terai

Salam.

Jumaat kelmarin pi shopping barang kat Mydin Mall, KT. Beli stok2 makanan untuk simpanan masa depan. Macam2 aku campak masuk troli. Takut sangat kalo stok tak cukup.

Aku beli chocolate cadbury. Lama dah tak beli. Geram pulak aku nengok. Teringin nak try yang baru ni. baru lagi kan...



Snickers kegemaran wajiblah menjadi pilihan. Emmm..aku ni hantu choc.



Lagi lagi..cer teka aku beli ape. Ngan bangganye sambil mendabik dada dan  kepala mendongak.. aku beli susu! Anlene lagi tu.. kelas kau jah!

Ceh..ape kes beli susu pun nak kecoh. Opkos la..ni shera anak ayob. Mana minum susu. Huhu.. nak2 Anlene. Lagi tak penah kisah nak minum. Bau pun nak temuntah. Lagi2 susu panas.. (kembang tekak)



Untuk pemulaan, aku beli perisa choc. Aku boleh je telan susu tapi perisa choc la. Bese minum Dutch Lady choc. Nak bese2 kan minum susu. Dah lama nak terai tapi tak ade kekuatan. Susu HL boleh la sumbat tapi 1ml je kot..haha

Tapi sekarang nak terai Anlene pulak. Bukan ape..harap2 dah umur 80 nanti aku still lagi kuat.. boleh menari ballet lagi. Kakakaka...

Tengok la camne hasilnye. Tekak ni terima ke tak...

ps:nak tanye, kalo entri banyak gambar, mcm entri ni..berat tak nak loading?




Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

10 rajin komen:

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

xske susu tepung

anlene??

wahhh

WaniZakaria said...[Reply to comment]

haha.saya pun g mydin mall jumaat hari tu.:)

JIJI YU said...[Reply to comment]

aku pon time tetua ni le leh try..sbb guna duit senirik

shahdiana said...[Reply to comment]

coklat & snickers tu memang peberet tapi tang susu tu...hmmmm.....

Mr. Z dan Mis N said...[Reply to comment]

elok utk tulang tu

Jom singgah SINI sama
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

Saiazuan said...[Reply to comment]

lama x pekena susu :D

Si qusowt said...[Reply to comment]

tah..berat pon la....bgantung pada pembace pakai broadband pe la.....\

btw susu?okay....nk muntah klo minum.lalalla

cik Kartun said...[Reply to comment]

CK p0n xleh minum susu yg xde cmpuran..
tekak..perut.xleh trime.

AmirFX said...[Reply to comment]

Sedap ker Anlene? Tak pernah rasa lagi... Kalau dutch Lady dan HL pernah cuba... Dua2 sedap.. Yumm2..

Eera Shera said...[Reply to comment]

ramai je tak minum susu..huhu