Hohoho...balik kampung!


Salam.

tak sempat nak update pape. buat keje sikit tadi. dan BW balas kunjungan di hari raya yang mulia ini. 

dalam dok kelam kabut ni (ye ke), ni je la yang sempat aku tulis.

malam ni aku nak balik. naik bas pukul 10. naik sani express ke Kajang. ohh..tak sabar gila wo nak sampai rumah besok. besenya pukul 6pagi sampai.

pukul 6 jap lagi aku gerak pi stesen bas. dah janji ngan pakcik van yang tak hensem. barang satu ape pun tak kemas lagi ni. ngan beg pun berhabuk lagi.agagaga....ok la aku nak pi mandi.

just doakan perjalanan aku lancar dan selamat. tu je. ok bai. ;)

ps: mungkin aku tak ada sepanjang cuti ni. nak berehat bersama famili (bajet ni)..jangan rindu aku (sekali lagi bajet)....



 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

19 rajin komen:

Munna said...[Reply to comment]

amboihhh semangat!
hati2 k =)

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

yeahhh sukela tu nk blik

Zul Fattah said...[Reply to comment]

smoga slamat dlam perjalanan...

Si qusowt said...[Reply to comment]

Selamat bercuti ya...manfaatkan cuti dengan aktiviti yg befaedah..iaitu tdo.hhehe

AmirFX said...[Reply to comment]

Selamat bercuti Eera..

Dylla Abas said...[Reply to comment]

jaga diri..selamat pergi selamat kembali ye!

JIJI YU said...[Reply to comment]

smoga selamat la

Bro ahmad said...[Reply to comment]

masih rayee lagi ke? selamat pulang ke kampung halaman

Rtp Farra Arisha said...[Reply to comment]

yeahooo!! ;) have a safe journey then!! selamat bergembira ;)

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

semoga selamat tiba ke destinasi...:)

cik Kartun said...[Reply to comment]

huuu smoga selamat smpai d smping keluarga trcinta okeyh ^^,

NasZ said...[Reply to comment]

ye la. raya haji dah dekat. terlupa plak. hehehe.anyway, saya doakan awak selamat smpai ye?

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

Selamat kembali ke kampung...jangan lupa kat member - member blogger.

Amy Syaquena said...[Reply to comment]

moga selamat dalam perjalanan ye..

BeloG MTT said...[Reply to comment]

Kemain lagi sukanyaaa :D

aimie amalina said...[Reply to comment]

waaaa
sonoooknye dieee

selamat pulang ye!

budak penjara said...[Reply to comment]

ok selamat jalan juliet..haha

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

haahkan..korang pun bercuti jugak..selamat bercuti...=]

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

mesti sibuk nie kan...selamat bercuti