Kongsi cerita: lagu tema Ombak rindu, Adira dan Hafiz



akan ditayangkan kat panggung 1 Dis ni. 

harap filem ni best la macam novel die. tapi tak yah harap yang tinggi la. berapa banyak je cite yang diadaptasi dari novel yang betul2 best. jalan cite mesti lain sikit. nak2 cite Melayu. huhu..

yang pastinye lagu tema dia best. padan jugak suara Adira ngan Hafiz ni. lirik pun ok. sedih je dengar lagu ni. terbayang-bayang jalan cerita novel Ombak Rindu, karya Fauziah Ashaari. 

novelnye tersangatlah best. berapa kali dah aku ulang bace. geram ngan watak Hariz. grrrr... dan Izzah, sorang pompoan yang baik dan tabah.

tapi aku tak suka novel ni ade sambungan. yang bahagian kedua tu konfliknye kemain la rumit. 

lama dah tunggu filem ni release. tapi tak dapat tengok kat panggung pun. aku tunggu orang upload je la. duit pun tak bazir. agagaga..

so..gud luck untuk pengarah, pelakon dan semua2 la yang terlibat. Gud luck untuk Ombak Rindu ;)


Izzah..setianya hanya pada Hariz

Hariz..egonya tinggi tapi bila dah sayang, jadi sangat penyayang.



 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

3 rajin komen:

cik kartun said...[Reply to comment]

hurmm semua cter mcm nk g tengok..
huhu wet nye xde :(

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

Ase nk tgk je

Eera Shera said...[Reply to comment]

CK, dowload je la hehe

iffah, tgk jgn tak tgk..