Kongsi cerita: Kurang keghairahan tengok sorang2


masa ni tengah iklan..
keropok tu pengganti pop corn la..
haha


orang nak test..
begitula hendaknye
tapi test tadi cam jahanam je.
wuwuwuwwu ;(

sangat2 tak syok tengok sorang2. skrin laptop yang kecik. ngan rumet yang ngah tido. nak jerit gol pun low pitching je yang keluar. hehe

tapi yang pastinye bergegor jugak la bilik aku dengan jeritan kaum hawa kat bilik tv tu. maklum la bilik tv bawah bilik aku je. 

ingat nak join depa, tapi kononnye nak setadi la kan. jadahnya.. tak boleh fokus la weh. 

tahniah malaysia. orang teraniaya kan makbul doanye.. err.. ;)



Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

4 rajin komen:

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

ingtkn pe tadi haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

iffah, eeiii pikir ape ni..haha

AmirFX said...[Reply to comment]

Memang meriah malam tadi.. Siap ada yang main mercun dan bunga api lepas dierang menang penalti... hihi..

Eera Shera said...[Reply to comment]

bestnye..jeles doh..