Entri di pagi buto

Salam.

Dokek pukul 4 pagi dah. tak tido lai ni. baru jo siap buat proposal. dah tak tau nak edit kek mano lagi. adeh..berpinar mato den baco proposal tu. sakit otak..ops tolobih sudah.

pueh den tahan diri den dari molayan blog ni. den nengok dashboard jo. ado komen den approve. den tak sompek nak BW dan sorang ekau semuo balik. sapo2 yang singgah kek sini tadi, den tak poi balik tu, jangan teraso lak. ceh.. bajet retis lak den. kakakakaa..

tadi punyo la somangek nak update blog. bilo dah mulo menaip ni, tak tau lak den nak cito pasal apo. aisy..yang den ni apo pasal tibo2 cakap nogori ni. rindu bona kot den kek omak den. bilo borak dalam tepon jo den bulih cakap minang. bilo maso pulak den pandai cakap minang....ai poning2.

den raso semuo eh pasal esaimen den yang melambak tu kot. padahal den cuti tak ado kelas dari selaso lagi. padan muko den buek last minit. copek golakkan den. berapo hari lopaih tau dok melepak yo. tahniah la kek diri den. orang kampung mosti banggo ngan den.

adik2, jangan niru akak yo. burok boto perangai. den mintak maap la yo kalo ado yang tak paham. poi la translate kat google translate tu. tu pun kalo ado. hehee..

ps: den harap nogori mak den ni monang bosar la malam ni. ekau bulih jang.. bagi monangih ponyu tu. emm....*sigh*. bona eh den raso nak sokong ponyu gak.  den kan dok kek ganu ni. bulih gak nak cari gadoh ngan mak den. sapo2 jo la. asal main baik2 yo ;) 



 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

15 rajin komen:

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

haha...den paham la sikit2 apa yang ekau tulis ni...poi la buek esaimen tu...kang tak siap...baru padan ngan muka ekau....hee...

den pon sokong nogori jugak...Hoben Jang Hoben..(^^,)

Eera Shera said...[Reply to comment]

ni den suko ni..sapo lai sokong nogori? angkek kaki ;)

ain dzaya said...[Reply to comment]

bawa2 la tido..
otak kne rehat..gak

WaniZakaria said...[Reply to comment]

lahhhh ko orng nogori sombilan.den asa ghombau.hah elok lah tu hah.umt dopan mato den yo.oghang dokek rupo eh. :)

Bro ahmad said...[Reply to comment]

eden nak komen kat sini yo eera..mareh tak yo wkakakaaa

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

hamboiii...bergolong2 lidah akak baca! hahaha~

JIJI YU said...[Reply to comment]

mu gamok ko mu jah ko buleh cakak bahaso negeri mu..aku sokong ganu lah2 mano pon malang ni

teha said...[Reply to comment]

org n9 rupe nyee..

haadziq said...[Reply to comment]

teman org perak..tp teman tetap sokong nogori sombilan sebab teman penah blajo kt sna.

kejor jang kejor!

miss inna said...[Reply to comment]

adoi, payahnya inna nak tafsirkan apa yg akk citer tu..hehe!

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

ada beberapa perkataan kancil ndak dapat agak...bahasa negeri sembilan nie kan...apapun...buat assignment tu awal2 supaya tidak kelam kabut

Papa Mifz said...[Reply to comment]

lain kali jgn buek kojo last minit yo...

hobin jang hobin..!!

Gen2Merah said...[Reply to comment]

wahh, ini loghat negeri mano ya?? terlopong sekali mulut saya nak membaca.. ekekeke

Jom sokong nogori ganu malam ni... hehehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

sokong ganu soparuh yo la..hehe..

ado yang tak paham ek..buek2 paham la yo..

baru den tau ado gak oghang nogori den kek sini..woi oghang kampong!

jiji, amboi keluo dah bahaso ekau..den paham yo

Daddylicious said...[Reply to comment]

erk rasa semacam jer bila baca tajuk entry...hehe