Baru boleh online

Salam.

lega. akhirnya dapat gak aku online. ceh..hampeh tol laptop ni. tak boleh connect internet. 3 hari aku tak online. rindu aku nak berblogging. hehehee..

nak buat kerja pun susah. tu la kan.. manusia sekarang tak boleh hidup tanpa internet. tak sabar nak update ni. ada tak yang rindu aku? ok tak ada. :(

ok mau ciau. kat kafe ni. bateri dah kong. jap lagi nak keluar beli tiket bas. emm..tak sabarnya nak balik. ok da..cau cin cau :)

eh, thanks ek kat korang yang still lagi jejak sini walaupun aku MIA sekejap. nanti aku terjah balik. mmmuuuuaaahhh!!!

5 rajin komen:

JIJI YU said...[Reply to comment]

laaaa....ye ke ni

Saiazuan said...[Reply to comment]

susah xde tenet kan? klu xde lappy? klu xde letrik? :D

sis92 said...[Reply to comment]

hehe sis pun baru kembali ke blog :)

AmirFX said...[Reply to comment]

rindu banget.. haha..

Eera Shera said...[Reply to comment]

jiji, gitu la.

saiazuan, xde elektrik, pemusnah segalanya..haha..

sis92, welkam bek..heee

amirfx, oh ye ke ni..hehe