5 entri blog yang saya suka hari ini

Santai Bersama BEN ASHAARI
KLIK gambar

salam. entri pilihan hari ni. bukan semalam punya ek.nak join klik gambar ok. 


saja nak layan gosip artis..hehe


aku rasa entri kak sunah ni macam so sweet je.
nape tah.
sebab cite pasal buku kot.aku suka buku.
muka buku pun aku suka :p

haha..entri ni lawak. bukan yang ni je, yang lain pun best belaka.
pi la tengok kartun die yang comel tu.


ostad bagi peringatan yang baik.
kalo tak ada hati jangan berblog.
heee..

pilih.sekarang atau tangguhkan dulu?
nak tau..tengok sini.


14 rajin komen:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...[Reply to comment]

Salam.. Mak Dara dr segmen yang sama.. Wahhh 5 entry yang menarik.. Mak akan cuba terjah entry entry itu.. =)

JIJI YU said...[Reply to comment]

ko jgn memain ngn ostad tu

aizamia3 said...[Reply to comment]

segmen yang menarik.. ;)

Bro ahmad said...[Reply to comment]

entri yang mantap2 hmmm

AmirFX said...[Reply to comment]

Semua belum kena terjah.. Lepas nie nak terjah...

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

erkkk...sweet eh?

thanks sayang~ :)

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

saya nak terjah jugak..hehe=]

Eera Shera said...[Reply to comment]

mak dara, terjah je

jiji, sape tah ostad tu

kak aizamia, mmg best pun kan

bro ahmad, entry ni mantap x ;)

amir fx, cpt pi terjah

kak sunah, sama2

cik lynda, mulakan serangan..hehe

H.J said...[Reply to comment]

tak sempat dah nak join segmen skarang ni

anamizu said...[Reply to comment]

BA punye blog pon masuk gak? cis!
otai mcm die xyah dah..
sbb kan dah segmen die..hehe



luv,
cik ana.

iMBobo said...[Reply to comment]

eh bro ben buat segmen lg?huhu

yayath said...[Reply to comment]

macam best je entri tuh..nak terjah la nanti:)hikhik..

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

nk pilih yg neslooo la hehe

anismelon said...[Reply to comment]

bestnye mereke menjadi blog pilihan..heee