Aku dan pesbuk

pesbuk Ganu..

Salam.

alkisahnya aku dan pesbuk...

sangat suka menghadpet status.
salah satu sebab aku buat blog, sebab ni la. kat status pesbuk bukan boleh buat karangan 700 patah perkataan. 

profile picture bukan gambar sendiri
dulu tayang gak muka pan Asia ni. lepas dah dapat banyak sangat tawaran modelling, aku tak letak dah. <<<< perasan nak mamfus.

tak guna nama sendiri
dulu sekali je letak nama sendiri. nama pesbuk aku sekarang, memang selalu kawan2 aku menganjing..dem...ada yang cakap cam budak2 la..ala jeles cakap jeles..kakakaka..

suka beno meng'add' sedara mara
akibatnya, kini pesbuk ku ternoda. kesuciannya diragut. adoi...cemana la aku nak post status2 jiwang ni..adoyai..hahaa..makcik2 aku jangan marah yek..saya tetap beramah mesra bersama anda semua :p

tinggalkan dia sejak ada pakwe baru. 
sejak dah ade blog, aku buat tak tau je kat pesbuk. tapi aku tau pesbuk tu boleh bantu mempromote kan mempromosi kan blog aku. dan bermesra bermanja bersama rakan2 blogger..yeah..

tu je la alkisahnya...aku dan Mak Cukenbeg..eh tak..aku dan pesbuk..

ps: wuwu..dia buat saya terharu..tq2.. :)

ps2: ape jadahnya malam tadi aku mimpi aku pi interview nurse?eii..tak penah terhengen pun..



 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

16 rajin komen:

Si BuDaK KaChAk said...[Reply to comment]

sy tak pernah ada fb...

p/s : wah...mimpi nurse??ade mksud tsirat tu...hehehe

Zul Fattah said...[Reply to comment]

haha.. macam tu eh? sengal la ko ni... sama r cam aku.. fb aku dah x leh bukak dah.. huwaaa.

Dylla Abas said...[Reply to comment]

ada FB sbb nk cari balik kwn2 lama..huhu :p

Eera Shera said...[Reply to comment]

budak kachak, ape tah yg tersirat tu..huhu

zul fattah,buat baru la..

dylla, tu pun salah satu sebabnya jugak..tp bila dah jumpe, nego pun idak..hehe

Si BuDaK KaChAk said...[Reply to comment]

tah ler...aper2 je la yg tersirat...hehe

IntaNBerliaN said...[Reply to comment]

saya pun ada fb tp lbh aktif dkt blog.. hihii

Bro ahmad said...[Reply to comment]

cinta muka buku najwa latif = =;

Saiazuan said...[Reply to comment]

blum lagi msk ctr zuan dan twitter..hehe :D

Umie Artoqiemie said...[Reply to comment]

mesti ni bakal nurse berjaya tu yg mimpi nurse wlpn tak hengen tu haha

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

Erm pesbook dilupekan eh

skng layan twtter plok

WaniZakaria said...[Reply to comment]

amin kanlah mimpi tu.. :) untunglah dapat kalu dapat kkm.aku ni hah, ipta jek.interview tak berjaya. :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

a ah la..skrg layan twitter lak..makcik2 takde bru privasi..kekeke..

aku jadi nurse?nurse pada pokok dan nurseri je la kot..hehe

aimie amalina said...[Reply to comment]

huuuu
mimi pon dh semakin mengabaikan pesbukkk

cinnamon.com said...[Reply to comment]

ada fb,jarang2 tgok..saudara-mara aje dlm tu..ada la 2/3 orang..nak jimat kredit..msg2 by fb je..

NasZ said...[Reply to comment]

zaman fb akan tamat. zaman blog akan popular. hehehe.

AmirFX said...[Reply to comment]

Saya guna FB untuk game jerr.. hihi...