Bukan anti sosial

Salam.


imej dicuri dari google

tadi blogwalking, terbaca entri kancil. (SINI). tetiba nak cakap pasal ni. pemalu. tu la aku. nak kata pendiam sangat idak le. sebab bila ngan geng or member2, ok je. bila jumpa orang yang baru kenal, boleh je tegur. pemarah peramah la jugak. ces...perasan.

serius aku bukan la reti bergaul sangat. kalau dah rapat ngan orang tu, tu je la kawan aku. sebab tu aku tak ramai kawan yang betul2 rapat.

masa sekolah dulu ok je. sejak masuk u makin menjadi pulak malunya. nape entah. especeli lelaki. yang tak rapat la. segan weh...takot pun ada. tapi kalo dah boleh ngam tu, masok je.

sebab tu kot suka tulis2. semua boleh luahkan. tak perlu nak cakap ye dak..

p/s: sakit kepala sebab kena hujan :(

17 rajin komen:

AmirFX said...[Reply to comment]

Setuju dengan awak pasal menulis lagi cepat nak ngam berbanding dengan face 2 face.. haha...

Eera Shera said...[Reply to comment]

amirfx, tau x pe kan

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

hehehe...umum sangat entri kancil kali...tapi ndak apa...yang penting ada respon baik....itu namanya malu bertempat...kan pun malu kalau bergaul tetapi bila buat kerja atau projek malah pembentangan...Kancil tidak malu...malah akan membuat bersungguh2 dan seronok...

Gen2Merah said...[Reply to comment]

sama la saya.. kdg2 ambil masa juga nak seswaikan diri dgn kekawan baru.. ehe.. tapi kalau kawan yg dah rapat mmg best... ehe

Bro ahmad said...[Reply to comment]

bro pemalu xixixi....:(

JIJI YU said...[Reply to comment]

ak pon pemalu

Amy Syaquena said...[Reply to comment]

At least dengan penulisan awak , orang lain boleh tahu awak yang jenis macam mane...

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

takpe, nanti kan kalo keje, akan berubah semua tu..keadaan sekeliling akan menyebabkan kita berubah sikit demi sedikit..kene balajar gak untuk berkomunikasi.. :)

teha said...[Reply to comment]

biase laa tu.. kdg2 prasaan malu tu mmg ade.. hehe

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

hmmmm.. sma la, xde kwn rapat gak..smpai skang ni xde kwn rapat.....

ekabukanmakcikkau. said...[Reply to comment]

aku plak, kat pesebuk ke kat blog ke orang aku mesti riuh padahal memang ya pon . hahahaa tapi takdelah riuh mane kat skolah sampai terkangkang sana sini kannn hehhe

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee...kalau face to face ni macam segan sikit...erkk..

budak penjara said...[Reply to comment]

ececey..pemalu kucing la ni??haha

Nadzirah K. said...[Reply to comment]

saya pun pemalu jugak..hehe

ABU said...[Reply to comment]

sma la..aku pun pemalu orngnya. hehehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

kancil, malu pun kena la bertempat kan.

gen2merah, org pemalu mmg amik masa nk ngam.

bro ahmad, oh ye same la kite.

jiji, nipu la mu.

kak amy, agak2nye sy cmne ek?

kak sunah, thx atas nasihat tu.

teha, setuju sgt.

nina, kwn rapat tu ade cuma x ramai je :)

eka, bese la tu kalo kt skola.

ezad, a ah kan. baik menulis di alam maya.haha

budak penjara, mana tau kucing tu pemalu? :p

nadzirah, adat la girl kan. malu pun separuh dr iman.

Eera Shera said...[Reply to comment]

abu, pemalu jugak ye :)