Follow di Twitter

salam.

aku dah lama buat twitter dan aku buat tak tau je ngan twitter tu.huhu.. tetiba sekarang nak bermanja manja ngan twitter pulak. kalau sudi, follow la ye. cer tengok kat sidebar. KLIK aje :)

malam ni ramai yang cerita pasal bulan. aku sanggup la keluar bilik, tapi tak nampak pulak bulan.terlindung dari bangunan asrama. aku pun sambung la buat kerja ngan hampanya..

teringat dulu masa dok rumah sewa. aku selalu lepak depan pintu rumah tengok langit. Subhanallah..cantiknya ciptaan Allah kan.

thanks pada yang upload gambar bulan kat fb. cantik!

tak sempat nak update. bergelumang ngan kerja. doakan semuanya berjalan ngan lancar untuk aku yek. mmmuaaahhh..cayang semua. jangan lupa folo molo  ^_^

12 rajin komen:

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

tu la..ramai yang update kat fb kata bulan malam ni cantik...hee~

selamat malam :D

Qaseh dalia adelia said...[Reply to comment]

insyaAllah kalau jumpa hehe

msredcheesecake said...[Reply to comment]

Msred dah tutup twitter msred sbb ada psiko plak.... Hati2 dgn follower yea...

AIEN NOT ALIEN said...[Reply to comment]

memang cantik...tak buka fb pun..kebetulan kawan text suruh tengok bulan...:)

NasZ said...[Reply to comment]

tak sempat tengok pun. tp tengok kat blog geng yang ada gambar bulan tu. cantik sangat.

MOHD NASER.com

AmirFX said...[Reply to comment]

Jarang dah masuk twitter.. Tak tau apa nak dibebel dalam tu.. haha..

budak penjara said...[Reply to comment]

ak x reti men twitter..feshbok ade la..haha

teha said...[Reply to comment]

kite xreti gne tweet... hahahha !

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

follow saya jugak..=]

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

ada twitter tapi tak aktif..hee~

Saiazuan said...[Reply to comment]

tweet2.. hehe :D

Saiazuan said...[Reply to comment]

btw u r in my bloglist.. klu sudi, add me in yours..hehe :D