Saya nak edit blog percuma!


salam.

cam ramai je yang join kan. tak apa saja cuba nasib. emm aku nak edit blog ni sebab..sebab..korang tengok la sendiri. betapa tak cantiknya blog ni. ngan header yang..haha..tak kreatif langsung.

so..kotak bulat yang comel, tolong la renovate rumah saya ni. ;)

1. nak tukar header. kalau boleh header tu ade letak cik ungu si model tu. warna biru dan pink. ceh,..demand la pulak.

2. kasik ringan ini blog.

3. susunan blog. biar nampak kemas, menarik, tertarik dan da bomb. lagi pun tak reti la nak buat scroll kat sidebar tu. apa la kan.. bloglist feveret ku dah la makin bertambah.

tu je la. terima kasih ye kotak bulat buat segmen ni <<<<< kipas2 biar sejuk :p

14 rajin komen:

JIJI YU said...[Reply to comment]

muehhe..smoga engko dpt le renobetkn blog engko ni

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

heee...semoga terpilih..banyak persaingan ni..:D

Ini Kisah Tia said...[Reply to comment]

renovate , jangan tak renovate .. toink , toinkk :)

AmirFX said...[Reply to comment]

Gud luck.. Saya nak Eric Chong yang renovate blog saya nanti.. haha..

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

semoga berjaya...Kancil menyokong kamu...

Gen2Merah said...[Reply to comment]

saya tak berani suruh blogger lain yang buat. takut yang direnovate itu tak menepati jiwa dan naluri saya.. ehehe...
baik edit sendiri . ehe

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

wah.....kalo berjaya, dapat la jadi cantik secara percuma~ all the best!

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

good luck yerrr :)

Zul Fattah said...[Reply to comment]

smoga berjaya ye.. haha..

NasZ said...[Reply to comment]

wah..good luck. blog ni bagi saya dah ok. tp kalau diupgrade, lagi ok.

MOHD NASER.com

faridah nazurah said...[Reply to comment]

good luck ye dear

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html

ABU said...[Reply to comment]

wah good luck

budak penjara said...[Reply to comment]

renovate elok2..

ain dzaya said...[Reply to comment]

cuba lagi yer dear =)