Berdebar tunggu hari esok

Salam.

besok aku ada presentation proposal untuk final year project. doakan untuk aku ek.

alahai..nebes la pulak. jangan aku pengsan bila kena soal suda...hahaa :p

tajuk fyp: Classification of non- exclusive magrove at Setiu lagoon mangrove forest by using handheld spectroradiometer.

emm..korang yang nak menghulurkan bantuan, membantu sesama insan boleh la tengok kat SINI. paling tak pun, tolong mendoakan pun dah cukup kan...

Butterfly in my stomach...lalalalaaa.. *berpeluh-peluh*

12 rajin komen:

Saiazuan said...[Reply to comment]

yeah goodluck :D

ain dzaya said...[Reply to comment]

gud luck taw
buat molek..
nebes2 tu tolak tepi!

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

good luck...yakin dan percaya pada proposal kamu...jangan bimbang bentang je...

JIJI YU said...[Reply to comment]

fyp ape wehhh

Eera Shera said...[Reply to comment]

tq ye semua..

Eera Shera said...[Reply to comment]

jiji, fyp tu final year project

Zul Fattah said...[Reply to comment]

amin ya robb.. do the best n gud luck yup..

NasZ said...[Reply to comment]

chill. awak bleh buat.

Fatin Nadia said...[Reply to comment]

best of luck..!!^^

jangan sakit perut sebab berdebar plak eyh.. ekekeke

izamin said...[Reply to comment]

gud luck taw sis :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

alamak...aku kalau nebes memang sakit pewot..kikiki

AmirFX said...[Reply to comment]

Gudluck dan saya doakan yang terbaik untuk semua...