Lega

Salam.

abes dah present. lega..walaupun kena tembak la jugak. adeh..tak mau ingat dah. lepas ni kena hantar written proposal pulak. tak siap lagi pun.

countdown: 10 hari lagi nak balik..dah melimpah ruah dah rindu kat mak, abah ngan adik2.... :)

8 rajin komen:

Saiazuan said...[Reply to comment]

aku suka kot bab presentation ni.. next time bagi aku present tuk ko.. haha

Bro ahmad said...[Reply to comment]

semoga berjaya siapkan..n jumpa ibu bapak awak dengan happy OK

luqman said...[Reply to comment]

hye jiran

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

tahniah~~~~~~~~

Daddylicious said...[Reply to comment]

mmg rindu kalau berjauhan dgn org tua kita...

ikatankasihku said...[Reply to comment]

10 hari ada rasa mcm 10 mggu ek...hehehe

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

tahniah...kan dah habis dengan cemerlang...tinggal satu lagi...siapkan yang terbaik

Eera Shera said...[Reply to comment]

ok gak ade yg nak tolong aku present..hehe.