Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka...

KLIK

Salam. segmen Kancil kali ni menimbulkan eksaited dalam diri.hehe.. maklum la kan sebati dengan jiwa. 

Kartun animasi yang aku paling minat:

One Piece.


Aku minat gilak sama One Piece. walaupun sirinya panjang dan tak tau bila abes, tapi aku tak bosan. setiap penghujung episod dia adalah permulaan bagi next episod. suspen yang tak terhengat la sampai gugur kesemua bulu.Mula minat layan cite ni awal tahun ni. Watak yang paling aku suka? semua watak best2. tapi aku paling suka watak Kaptennya la, Monkey D Luffy. One Piece ni kisah pasal lanun. dulu aku ada buat entri kat sini. best ngat cite ni.

Luffy 

Dan banyak lagi cite kartun yang aku layan. semua best2. tapi yang ni la satu2nya yang buat aku fanatik sampai jadi kipas-susah-mati aka peminat setia. hehe..

sesapa yang nak join, jom la.tutup 26 okt pukul 10 malam. lambat lagi kan....


 
 Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

17 rajin komen:

Zaf98 said...[Reply to comment]

nak j0in, nak j0in!!! ;]

Eera Shera said...[Reply to comment]

sorang lagi masok geng..hihi

Bro ahmad said...[Reply to comment]

luffy tu icon awak dulu kan2...bro teringat je XD

Eera Shera said...[Reply to comment]

a ah..hehe

remyhazza said...[Reply to comment]

setia dgn smurf !!!!
and wooody wood pecker.....
korang mana tau.....
zaman tu korang takde lagi....he3

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

jgn lupa road runner...saya suka dragon ball...smp sekarang masih minat!

CIK PARO! said...[Reply to comment]

cik paro xpnh plk tgk kartun ni..
nk tengok jugakla..

Eera Shera said...[Reply to comment]

remyhazza, kurun ke brape la tu kan..hehe

santri, x tgk sgt dragon ball.

cik paro, hehe tgk la best

Zaf98 said...[Reply to comment]

ni -> http://zaffiey98.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html

cinnamon.com said...[Reply to comment]

salam,singgah sini..saya suka kartun animasi purba..

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

terima kasih kerana sudi menyertai segmen Kancil...kancil dah mula minat kartun nie bila kancil berkenalan dengan blog kamu...hehehe..

Eera Shera said...[Reply to comment]

kancil, ramai yg minat katun ni disebabkan sy...haha *bangga*

Dylla Abas said...[Reply to comment]

hmmm...org kedua yg suka watak kartun Luffy ni..anyway pernah tengok sekali je kartun ni..ngee :p

ANISA said...[Reply to comment]

sama suka jgk!!!!
jumpe geng...suka sanji jgk...
sbb hensem...hehehe

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

Kancil sudah listkan segmen tersebut...berharap dapat singgah ke blog Kancil untuk mengetahui siapa yang meminat kartun yang sama...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/budak-getah-ingin-menjadi-ketua-lanun.html

3no gr33ny said...[Reply to comment]

hamba pernah nengok kartun ni tapi dah lupalah..huuhukk..

heheh...hamba dari segmen yang sama =)

maszull said...[Reply to comment]

assalamualaikum ...mcm2 katun yg ada skg jadi kesukaan semuakn....

mama dtg dr segmen kancil ....:)