Tak ada paksaan

salam.

hari ni tak ada idea nak taip pape. oh macam2 benda yang saya nak buat (saya? tetiba).

sedang cuba menghabiskan novel PEI PAN (Ramlee Awang Murshid).

tengok drama SOFFIYA kat 'tiubkau'. 

nak kejar episod One Piece yang dah lama tak tengok tu.

kan..betapa sibuknya saya ngan urusan dunia yang tiada hentinya ini. kiranya hati bahagia bila dikhabarkan lab esok dibatalkan. bermakna minggu ini saya bercuti selama 4 hari, rabu (yang sememangnya tak ada kelas), khamis, jumaat dan sabtu. oh sila maklum saya di pantai timur.

tapi tidak bermakna saya lepak waima pergi ke kelab sekali pun. saya perlu menyiapkan kerja2 yang terbengkalai. adapun kiranya saya mahu menjarakkan diri dari berblogging tapi apa kan daya. saya tak mau kamu merindui saya (ohh..bajetnye saya). yang pastinya, 'experimental design' saya masih ditakuk lama. idea langsung tak terlintas di fikiran yang kotor suci ini.

p/s: bukan saya sorang je yang pemalu. mereka pun sama.

p/s 2: ada BANDUAN lari dari penjara. buat blog pulak tu!

**adakah saya merosakkan bahasa?bahasa jiwa bangsa.




9 rajin komen:

AmirFX said...[Reply to comment]

Dah masuk episod keberapa dah One Piece sekarang nie? Banyak yang dah terlepas....

budak penjara said...[Reply to comment]

alamak..wrden penjara la..lariiii

JIJI YU said...[Reply to comment]

ek eleh banduan tu kata nak tutup blog itu hari

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

One Piece...Kancil belum memilikinya lagi...huhuhu

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

dah jadi blog addict...he3

Eera Shera said...[Reply to comment]

amirfx, dah makin bertambah episod OP tu. tak terkejar

budak penjara, dari laksamana dah jadi banduan pulak :p

jiji, die tukar identiti kot.

kancil, tengok la.best gilak!

santri, a ah kan lg dasat dari drug addict.haha

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

ahaha.sama la kita, nak menjarakkan diri kunun..makin dekat ade la dengan blog ni..

msredcheesecake said...[Reply to comment]

selagi mata belum tertutup,mmg ada je keje nak buat...

Eera Shera said...[Reply to comment]

kak sunah, setia selalu bsama blog tercenta.hehe

msred, betul.setiap masa ade je