Pelakon Zahiril Adzim sombong?

salam.

AMARAN: Entry ni disampaikan dengan penuh EMOSI.

emmm..macam mana nak bagi intro ni ek. em taram je la. tadi pi pesta konvo. hajat di perut nak cari makan la kan. nak isi tangki yang kosong ni. sambil2 nak pi tengok Zahiril Adzim atau panggilan manjanya Daim. katanya datang nak puat persembahan sampaikan sajak.

mula2 pi serang dia kat khemah majlis sebelah pentas. nak amek gambar. punya la ramai yang kerumun. ngan AJK yang jaga die punya la kerek. Daim tu ok je pun. poyo la hampa. huhu..tak puas hati ni. dah frust tu, aku, Wawa ngan Izzah pi membawa diri sambil makan Oblong yang enak bangat tu.

imej:google

tapi Izzah tak makan. kononnya kenyang. tak sangka kau gila kat mamat tu kan. punya la aku pujuk suruh makan. haha.. pi balik kat khemah tadi, Daim ngah melantak pulak. jeles weh aku tengok MPP dok bersembang ngan dia. hahaa...grrrr..

penyudahnya, dapat la jugak amek gambar. walaupun ade yang potong que aku. hampeh betoi. Izzah la yang paling hepi. datang balik selera makan dia. :p

pehh..cair weh. tak sangka dia tu comel gak ek. dengan taik lalat die tu. comel gile weh (ngan nada yang amat eksaited ). aku pikir apa nak cakap ngan die ek? tak kan nak ajak kawin kot. ajak keluar date pun tak boleh. last skali, aku cakap TERIMA KASIH je. chaitt.. tu je yang keluar. ala..ramai lagi ngah tunggu que. tak boleh lama2. kang ada yang baling selipar weh.

die balas pulak 'sama2' sambil tundukkan kepala. ngan senyuman yang........hah cair akak! baik la cara dia layan peminat dia. senyum je walaupun dihimpit manusia yang jakun tengok dia. sopan la dia. patot la pontianak cantek pun suka dia. Zahiril Adzim sombong? tak lah. cool and sweet. ;)

gambar dalam kamera izzah lagi. tido peluk kamera la ko Izzah. sure kalau aku tak beria teman dia tadi, memang demam panas la kawan aku tu.
 :p

p/s: thanks kamera  Canon Izzah.
 ^_^




11 rajin komen:

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

jgn lupa share gmbr ZA !!!hehe

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

peminat setia rupanya...hehehe...

Eera Shera said...[Reply to comment]

sutera kasih, insyaALLAH.

kancil, bese2 je..hehe

JIJI YU said...[Reply to comment]

sapa dia ni

ABU said...[Reply to comment]

tak upload gambr bukti..hahaha

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

ehehe..mereka da diajar supaya sentiasa senyum walopun hati resah gelisah..

Gen2Merah said...[Reply to comment]

hehehe.. cayalah dapat bergambar dengan artis.. share la sini

Eera Shera said...[Reply to comment]

gambar akan diupload nanti..ceh bajetnyeee...

aizamia3 said...[Reply to comment]

kekadang pelakon tu ok.. yang kerek orang yang jaga dia.. tapi apapun dia memang cool.. akak suka + jeles ni.. tu nasib baik belum upload gambar lagi..

Eera Shera said...[Reply to comment]

kak aizamia, niat sebenar memang nak kasik jeles..huahuahua..

msredcheesecake said...[Reply to comment]

mamat hensem ni best kan... bersseni lagi...