Untuk Peminat ONE PIECE je..

macam tolong promote pulak

salam.

ok.dengan nada eksaited terlampau (sorry tak boleh nak lower the volume)..aku nak share satu benda. tuan punya blog kat atas tu bagi aku link Going Merry papercraft webpage. kat situ ada tunjuk macam mana nak buat going merry. thaks to zuan... ^_^

aku jeles tau tengok going merry dia yang dah siap menjadi. aku nak try cuti nanti. kot la boleh buat bisnes (over pulak). jadi ke tak aku pun tak tau..lalalala :p

mai sini tengok hasil yang dia buat One Piece-Going Merry

download papercraft kat SINI

p/s : tuan punya blog, tak apa kan saya share benda ni? =)



4 rajin komen: