Umar Faruq : Promosi Blog Aku !!

salam.
nak promo jugak?SINI

apa yang best kat blog aku?
macam2 ada. roti canai ada. karipap ada. teh tarik pun ada.
mana mau?
menu special?
roti sapu planta letak gula cicah sirap limau.
korang baca korang tau la apa yang best kat blog ni.
tak best?
bagi la idea nak kasik best lagi ek.
thanks pada yang sudi terjah sini.
^_^

umar faruq: promote blog ni!paksaan ni..hehe
 :p







19 rajin komen:

JIJI YU said...[Reply to comment]

saye nak jugak....

aizamia3 said...[Reply to comment]

aduh.. semua sedap.. dapat pulak panas2.. kihkihkih..

Bro ahmad said...[Reply to comment]

sedap2 wah best la blog kena promote bakal meletup blog ni....k
pagi2 lapar cari sarapan

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

hehehe...all the best ye eera~~

Bro ahmad said...[Reply to comment]

perasan macam header blog ni dah tukar...world la header ni...cantik

Abby Salvatore said...[Reply to comment]

singgah sini...:)

Umar Faruq said...[Reply to comment]

uiks.. dah macam2 menu plak ada kat sini.. hahahaha.. tq ya.. :)

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

A M E ! said...[Reply to comment]

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

Cik Kamoo said...[Reply to comment]

CK ssinggah sini ..... salam kenal


seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Rasa Sayang Kita Tak Perlu Sama Macam Orang Lain ....

aremieroul said...[Reply to comment]

jalan2 sini dari bloglist UMAR FARUQ..^^ he3..jom lah join bloglist saya jom..^^ btw, follow u..

Met bUjang said...[Reply to comment]

bujang dtg bawak hadiah... tapi tertinggal dekat blog bujang haha Jom pegi sana :)

sab solhi said...[Reply to comment]

tersesat di sini dari blog UF.....
salam kenal..... dan slmt berblogging...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
http://cyndersab.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

iLa VaNiLLa said...[Reply to comment]

nk pomote2 kt sini gak.. jemput dtg.. klu cukup 300 ila nk buat contest !

http://vanillasynus.blogspot.com/

Syarifah Ashikin said...[Reply to comment]

salam..... singgah dari blog UF...http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

shiema sufian said...[Reply to comment]

shiema singgah dari segmen yang same :) jom join segmen shiema pulak untuk naikkan trafik.
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/semen-1-aktiviti-2.html

K O R I E said...[Reply to comment]

nak milo ais tabur kat tepi sidebar tue.. ^^

This mine,
http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/segmen-umar-faruq-promosi-blog-aku.html

A N E F F said...[Reply to comment]

singgah sini dari blog Umar Faruq :))

genkconer said...[Reply to comment]

Genk singgah sini dan follow
Kalau sudi follow genk balik k ^_^

SALAM PERKENALAN DARI GENK

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx korang sume...jap nak pi terjah korang punye plak..hehe