Jom Join Kuiz

salam.

siapa yang dah baca novel ni, jom join kuiz!

kepada siapa yang minat baca novel, khasnya yang minat Dhiya Zafira, sila la like page ni yek. tengok kat tepi tu hah (kat sidebar).

ada tak yang nak join kuiz?ada hadiah best tau. nak cari 5 pemenang. setakat ni dah ada 3 pemenang. ada dua tempat lagi.DUA lagi.....dua...dua..hehe..sila la ke fanpage DZ ok.sekali lagi..tu bawak mouse anda ke tepi sinun..

klu boleh didapati jikalau ada rajin menelaah novel Jauh Kau Pergi..hihi..simple je..cari sebab kenapa auni benci tentera.

nak apa2 info berkenaan kuiz atau ada sebarang pertanyaan, sila la ke fanpage dhiya zafira yek.
kuiz-jimmy-auni

boleh jugak rujuk sini:
  - baca sini untuk memahami cerita si hensem Jimmy dan si nakal Auni.
  - blog DZ

selamat mencuba.terima kasih.


2 rajin komen:

Bro ahmad said...[Reply to comment]

salam
widget follower letak atas senang nak follow
dah follow kt sini
berminat juga kuiz2 ni menguji minda

Eera Shera said...[Reply to comment]

bro ahmad, ok nanti sy tukar.thx sbb tegur. try la masuk kuiz ni..hehe