Meh kritik sini

salam.

korang rasa belog aku ni kosong ke semak ke ok2 je? eh..blog ni pink kan.tapi header aku agak kebiruan bak awan nan biru kan?actually aku suka gabungan pink dan biru.kiut ape. kan? siapa cakap tak aku cubit dagu dia.

erkk..kenapa aku baru perasan yang background aku ada bentuk hati @ love tu. ada kan? eeii..jiwang la. kenapa selama ni aku perasan yang belang2 tu je..arr..erk..perlu tukar ke tak..erk..i tak jiwang la :p

jom kritik belog buruk aku ni..kritikan membina yang akan menaikkan semangat berblog aku..korang sayang aku kan?eleh..malu2..kan? kalau tak pi main jauh2..hehe..gurau je.. (kang cakap aku halau pulak).

2 rajin komen:

NasZ said...[Reply to comment]

blog awak dah cantik..mungkin boleh ringankan skit supaya senang loading..huhu...

Eera Shera said...[Reply to comment]

bro nasz, susah ek nak loading?nnt sy try buang apa yg tak patut..tq