BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


salam semua...

aku join lagi segmen bro ben ni.saja suka2.

sebenarnya..blog aku ni bukan ada apa sangat pun. aku lebih banyak cerita pasal aktiviti harian aku, share pendapat, luahan rasa dan aku suka share apa yang aku baca. even ada yang cakap 'kau ambik cerita orang, then kau buat entry'. aku tak kisah sebab dalam real life pun aku memang share ngan kawan2 apa yang aku baca dan aku rasa benda tu interesting dan perlu orang lain tau. 

pasal aku.aku biasa2 je.still belajar.dah tahun akhir.dan sekarang tengah praktikal yang akan habis dalam 3 minggu lagi..hehe..aku suka menulis, menaip,membebel.plus..aku suka makan :p

aku suka share pendapat dan aku harap sangat orang lain pun sudi share pendapat atau apa2 je ngan aku. so, aku harap korang sudi2 la komen ek. lastly, terima kasih sebab jenguk rumah buruk ni. dan terima kasih bro ben sebab selalu buat segmen yang best2..hihi =)





27 rajin komen:

bersama kak Es said...[Reply to comment]

salam kenal dari kak Es

Belog MTT kata sharing is loving :)

Miss Ran said...[Reply to comment]

erm kalau shre tu pandai2 backlink

tu je

tak de spe mara kongsi ilmu kan

hehe

jgn la puji gitu...malu

Eera Shera said...[Reply to comment]

kak es, sharing is caring jugak..hehe

miss ran, pujian iklas tu. =)

solomolo said...[Reply to comment]

singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
happy blogging...
[^_^]

rais said...[Reply to comment]

join n follow ur blog.. lawa

Eera Shera said...[Reply to comment]

solomolo, rais thx..salam kenal =)

the fik's said...[Reply to comment]

nice blog! fik dah follow :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx fik =)

cik gege said...[Reply to comment]

salam kenal.. nice blog..i follow...=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx cik gege ^_^

Bro ahmad said...[Reply to comment]

salam
singgah blog eera shera jap

Dududu said...[Reply to comment]

salam , , singgah sini pulakk . . da ltk awak dlm bloglist :D keep blogging :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

dududu thanks yek...singgah la sini selalu

zaeimah ismail said...[Reply to comment]

share pendapat itu bagus~~
salam kenalan blogger..^^

Fadzmie Mohamad said...[Reply to comment]

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...[Reply to comment]

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

cik Ida said...[Reply to comment]

salam kenal dari cik ida :)

jemput singgah rumah ye..

http://idafirdausi79.blogspot.com

アヌム ちゃん said...[Reply to comment]

salam kenal ye :) selalu2 la singgah blog ye~

Miss Rainbow said...[Reply to comment]

duduk2 singgah sni..
suke blog awk yg simple ni ^w^/

miss inna said...[Reply to comment]

inna dtg golek2 terjah blog akk..^^

aNasaLbasa said...[Reply to comment]

salam,
singgah dr segmen BA teru ke sini..
jemput la ke belog saya juge ye...

http://anarahman22.blogspot.com/
salam pkenalan..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...[Reply to comment]

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx semua sudi jengah sini =)
nanti sy jengah rumah awak semua yek..

Amirah Su'aidah said...[Reply to comment]

salam perkenalan dari mira..

meh la singgah blog..

http://myra-aida.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

salam kenal mira.ok nanti sy terjah

CikHanis said...[Reply to comment]

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Sue said...[Reply to comment]

cik sue datang terjah nak tambah kenalan...
salam perkenalan & happy blogging.. =D