Surprise!!terperanjat mak...

 

salam.

tengok baby tu terkejut.comelkan.. ni la aku masa baby dulu (tipu sangat). pernah tak korang dapat kejutan? masa birthday ke..bila2 la..suka tak? tak semua orang suka kejutan. kita dah plan baik punya nak bagi dia terkejut beruk..rupanya dia jadi beruk terus.dia marah la..sebab dia tak suka kejutan.eh..ada je. tak caya pergi terkejutkan beruk tu. tengok dia marah ke tak...(tak ada kaitan pun kan).

aku pernah dapat kejutan.masa birthday aku.tapi aku tak pernah buat kejutan kat orang lain. terkejutkan orang (takutkan orang lebih tepat) tu ada la. teringin nak buat tapi tak ada idea la. sekali sekala gurau senda bermesra apa salahnya..heh..sapa ada idea, angkat telinga?

ok nak buat kejutan tak salah. tapi biar berpada-pada la.takut2 la termalu kan orang tu ke. terbuat dia kecik hati ke. mana tau mood dia tak baik ke, tengah bersedih ke. kot baru lepas clash ke..haha. kalau terima kejutan pulak, ala layan je. sporting la sikit. hargaila usaha kawan kita tu. kalau tak terkejut pun, buat2 terkejut la..

opps terperanjat mak!


p/s: mak ngan abh memang buat kejutan tadi bila tiba2 dorang muncul depan aku.biarpun sekejap je tapi dah kembalikan mood aku hari ni. luv u ol!






6 rajin komen:

aizamia3 said...[Reply to comment]

kekadang orang dah boleh jangka apa yang kita nak buat.. sesekali buat tak tau macam takde apa2 berlaku tapi sebenarnya tunggu masa untuk suprise....

Miss Ran said...[Reply to comment]

eeee seronoknye..like2

sme2

Eera Shera said...[Reply to comment]

kak aizamia, betul.kdg2 dah boleh teka kan.buat2 terkejut je la..hehe

MR, jasamu akan ku kenang..hihi

Miss Rainbow said...[Reply to comment]

sy suke suprise ^o^/
tp xprnah ade org wt suprise
sobs2x
hehehe...

miss inna said...[Reply to comment]

inna tak pandai la nak bg kejutan kat org. inna tak kreatif la. takut2 pula, nnt kena marah pula sbb kejutan tu buat org sakit ati pula..haha!

Eera Shera said...[Reply to comment]

Miss Rainbow, paksa org buatkan kejutan.hehe ^_^

inna,tak pasal2 kena siram ngan air kang..haha