GIVEAWAY KAK ES & NESLOO


meh tengok kalau nak join SINI

cara penyertaan:

1) Buat satu entry dan letak banner Giveaway tu
2) Tajuk entry : GIVEAWAY KAK ES & NESLOO
dan NESLOO kat SINI  ------> senang nanti korang nak tahu perkembangan terkini kot2 la hadiah beranak pinak ke, hape ke kaannnn. 
3) Follow lah blog Kak Es ni
4) LIKE FB pihak penaja kitaorang kat SINI

Dah siap ?? Tinggalkan link dan nama FB korang kat ruangan komen 

TARIKH TUTUP : 17hb Jun 2011
JAM : 8.00 malam

5 rajin komen:

padlie said...[Reply to comment]

Melawat dari blog Kak Es.
Good luck! :)

Sertai GA: CsP nak bagi Hadiah!!!
Lingkaran Api Pasifik dah berganjak ke?

bersama kak Es said...[Reply to comment]

nak milo aissss tabur satu!!!

Good luck eera :)
TQ join GA Kak Es ok :)

rara pinkmafia said...[Reply to comment]

dtg melawat ni =)

bersama kak Es said...[Reply to comment]

http://esmeda.blogspot.com/2011/06/tahniah-pemenang-giveaway-kak-es-nesloo.html

TAHNIAHHHH!!


cepat tinggalkan nama add fon kat link ni

bersama kak Es said...[Reply to comment]

esok pg kak Es topup ok. pemenang sebenar tak dapat dikesan . Rezqi eera :D