Mintak tolong cari barang aku yang hilang!

salam.

aku hilang sesuatu hari ni. sesuatu yang bikin hidup ni suram. ceh ayat poyo je kan. entah kenapa hari ni rasa macam tak ada mood je nak buat apa2. nak update blog pun tak ada mood. blogwalking pun sekejap je tadi lepas tu malas dah. nak cakap ngan orang pun tak ada mood. rasa macam nak cari gua dan bertapa kat situ..haha..lain macam je kan...

korang pernah tak rasa macam ni? rasa tak ada mood gila2. sampai nak makan pun tak ada mood. hehe..

ok.terima kasih pada yang sanggup baca entry tak ada mood ni.hihi :p

p/s: pukul 2 ni Ben Ashaari nak buat segmen.segmen apa?tunggu...........

4 rajin komen:

miss inna said...[Reply to comment]

inna pun pernah jer rasa mcm tu. kekadang tu rasa mcm loser pula..tak tahu kenapa.hmm!

Zul Fattah said...[Reply to comment]

relex r.. jangan mudah cepat putus asa..

Ums Niza said...[Reply to comment]

jika kita fikir tak de mood...maka wujudlah perasaan tak de mood tu...tapi cuba kita cari sesuatu yang boleh wujudkan mood yang baik...seperti membaca ke, berjalan2 ke...tonton tv atau wayang ke...

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx inna, ums & zul..baca komen korang baru ada mood sikit..hehe