Blogger yang ada PHD..

salam.

PHD tu..jangan memain..Perasaan Hasad Dengki. emm..cakap tak serupa bikin...biasa lah kan.tak boleh tengok orang senang pun dah biasa jugak jadi.hari tu dia kata lain, hari ni dia buat lain. hari tu dia cakap eh, jangan buat macam tu..macam ni. then, sekarang dia sendiri yang buat macam tu. kalau kita tak tau perkara apa yang terbaik yang perlu dicakapkan..baik diam. tak payah nak dengki ngan orang lain. semua manusia ada bahagian masing2. mungkin hari ni hari dia...esok2 hari kita pulak. rileks laa..

oh..aku hanya mampu ketawa dan senyum manis tahap kencing manis je bila baca entry dia..haha.tak apa la.semua orang buat silap. teringat apa yang bro ben cakap dulu, buat tak tahu je ngan orang macam tu. ya lah..tak semua blogger support each other kan. bukan blogger je, dalam dunia realiti pun macam tu jugak.kita berblog ni untuk suka2 je kan.ada juga yang serius.so tak perlu la nak cari salah orang lain okie...

apa2 la labu.entry ni bukan entry mengecam orang lain. sekadar mengingat..hahaa

senyum..tak perlu kata apa2.... =)

4 rajin komen:

Miss Ran said...[Reply to comment]

lagu kalau boleh takde pon takpe..terkejut mak

hehe komen ni buat popup sng nk komen


bkn blogger je kalangan manusia byk phd ni

Eera Shera said...[Reply to comment]

betul tu miss ran..ok thx for the advice =)

miss inna said...[Reply to comment]

well,lumrah hidup..bukan semua org akan suka dgn perangai & tingkah laku kita..
cuma yg pnting, kita tahu apa yg kita buat tu adalah perkara yg betul..apa yg org lain ckp tu, just take it asa a compliment..^^

Eera Shera said...[Reply to comment]

good advice inna.kalau kisah sangat cakap orang, boleh sakit jiwa..hehe