Sunan Musafir Contest yang Sueperbs


KLIK


Assalamualaikum dan salam sejahtera. 
Ternampak pulak contest ni. Gila apa kalo aku tak join. Peluang ni wei peluang haha..Pemurah betul kak Sue ni nak bagi novel free. Novel yg baru keluar tak sampai seminggu lagi pun.

kak sue tanya: ceritakan la sikit buku Ramlee Awang Mursyid yang paling anda suka, kenapa dan sebab anda nak dan patut dapat buku Sunan Musafir edisi kulit Keras ni.

Semua novel RAM aku suka. dari yang lama sampai la sekarang. terutamanya novel bersiri Laksamana Sunan ni. Novel RAM memang suspen. Sekali baca memang tak benti dah.

Apa yg bestnya, dia selalu ajak kita berfikir dalam setiap novel. Sampai tertipu pun ada. Banyak ilmu yg boleh kita dapat, yg selama ni kita tak tau pun. RAM jugak cuba berdakwah melalui tulisannya tu. Bukan sekadar cerita yg kosong.

Sunan Musafir. Sapa yg tak jatuh cinta dengan ketangkasan dan keimanan si Saifudin Jalis tu kan.. memandangkan aku dah follow cite ni dari awal, mesti la nak tau endingnya. Apa yg akan jadi pada Sunan? Dapat ke dia bersama dengan orang yg dicintainya. Eh hidup lagi ke Ratna? Oh aku nak tau sangat2!!

Kenapa aku patut dapat Sunan Musafir? sebab ianya edisi hard cover! orang yg beruntung dapat ke PBAKL hari tu yg dapat borong novel ni dengan senyuman hoho.. aku tatap gambar je la. Sadisnya.

Oh tu je la. Eksaited betul. Kalo la masuk exam tanya soklan camni kan best haha.. Kak Sue, saya join ni dengan doa dan harapan. haha amboih over!

ps: aku memang fanatik RAM. ada beberapa novel yang aku review. penah jumpa dan amik gambar dengan dia. tapi aku dah buang gambar tu hehe.. nak tau tengok SINI >_<




Mintak tolong KLIK sini. Macam takde peluang je nak
 menang huhu :(

 Banner


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

8 rajin komen:

remyhazza said...[Reply to comment]

jumpa ramlee awg murshid kat pesta buku hari tu.......

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

selamat bersegmen

Kaki Wayang said...[Reply to comment]

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA!

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

wah...rajinnye......=] rindu awak laaa.....

::CIK LYNN:: said...[Reply to comment]

gdluck ya...=) menarik nya cntest ni...=)

sue perbs.. said...[Reply to comment]

betul2.. cerita2 RAM ni bnyk yg tk di sangke2.. penuh suspen.. btw, thanx ye sudi join contest ni... gud luck eera

teratak hati said...[Reply to comment]

mmg exsaited kan nak join contest ni..

sue perbs.. said...[Reply to comment]

contest dah tamat.. siapa yang menang?

http://sueperbs.blogspot.com/2012/05/pemenang-sunan-musafir-contest-yang.html


thanx join..