Gambar anak Dr Sheikh Muszaphar- Bella belajar berenang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Gambar  anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang dengan ayahnya. Baru 10 bulan Bella ni tapi gaya dah macam budak besar. Bijak bijak. Like father like daughter la ni. Suka tengok gambar si comel Bella yang selalu diupdate ayahnya di Facebook. Muka Bella macam ibunya kan. 






Sumber gambar: Dr Sheikh Muszaphar Fanclub



 Banner


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

15 rajin komen:

remyhazza said...[Reply to comment]

comel pic dlm air tu.........

sis92 said...[Reply to comment]

sis yg dh bsr ni pun tk reti berenang, malu2

aizamia3 said...[Reply to comment]

cantiklah gambar dalam air tu.. comel je baby tu..

Lea Isnawi said...[Reply to comment]

smart gambor nya


untunglaaa kecik2 dh reti berenang

Nyamuk Terbang said...[Reply to comment]

dh bsar dh ank dia

iEdA said...[Reply to comment]

cute jer anak dia neh ^_^

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

kecik2 lagi da diajar berenang...bagus la..comel je gambar dalam air tu :D

Rafflesia™ said...[Reply to comment]

pandainye Bella ni berenang.. -.-

*syieda sampai sekarang belom reti berenang. kekeke..

Cik Bhulat said...[Reply to comment]

kecik2 dah pandai berenang..kita yang besar ni pon xpandai

kura said...[Reply to comment]

nnt.. nnt... gua nak ajar anak gua terus scuba. lg ohsem! hahha

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

bestnya bella kecik2 dh pandey berenang..

Jue said...[Reply to comment]

cantik giler gambar2 tu! trutamanya yg 1st one..sgt mberi inspirasi pd aku weh!

comel je kan! tp bbdk mmg ptt di ajar swimming dr awl utk kebaikkan

Eera Shera said...[Reply to comment]

tu la nnt kena ajar anak berenang nih..tp diri sendiri pn x reti..err.. upah org la

zera eira said...[Reply to comment]

gmba first tu superb ohsem. alahaiii. kecik2 da pandai swimming! zera yg 19 tahun ni, hmmm tak timbul dalam air. haha

Hanie Dew said...[Reply to comment]

diorang ikut style mat salleh. ajar baby berenang.so diorang akan rasa berenang satu aktiviti rutin mcm bejalan, berlari dan sbgnya.

aku ni jugak yg tak reti berenang.

gambar first tu lawa.

apela perasaan baby ni masa kene celup tetibe dlm air tu.tak tesedak ke.