Si kecil yang comel

Bear yg comel ni nama dia Ros. Ya aku telah memperempuan kan dia. Ayu lagi tu haha.. Comel kan dia? Aku gantung kat beg dan bawak dia ke mana2.

Kenapa Ros? Sebab tuan yang hadiahkan dia namanya Roza. Sape Roza? Kawan baik aku la. Yang penah jadi teman sebilik dan serumah. Makan sepinggan minum secawan. Ahah over plak. Tapi betul ape. Jangan tak tau aku ni romentik orangnya. Kah3 puji diri :p

Dah baca cerita kontot aka cerkon aku 'Mawar Hitam' tu? Thanks pada yg sudi baca. Komen dan pendapat  korang dialu-alukan. Sempat lagi lepas gian menulis. Padahal banyak keje. Maklumlah lagi sebulan je lepas tu final exam dah.

Doakan aku dapat bereskan apa yg patut. Dan semoga korang dapat buat ape yg dirancangkan. Moga Allah beri kita kekuatan untuk berjuang.. InsyaAllah. Ok ciao. Adios. Wasalam ;)


posted from Bloggeroid

10 rajin komen:

Nong Andy said...[Reply to comment]

mawar hitam? erm.. nanti akak godek. akak terlepas kot?

*comel lah rose :)

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

utamakan exam kamu dulu...dah selesai baru buat cerita...sabar...buat yang penting dulu...hehehe

kura said...[Reply to comment]

hai ros. comel nya iyeeee. hahha

remyhazza said...[Reply to comment]

doakan yg terbaik utk eera...
moga dipermudahkan segala urusan.... yg penting.... tingkatkan usaha.....
baru hidup akan comel !!!

Hanie Dew said...[Reply to comment]

hai Ros. ko wangi macam bunga ros tak. kalau tak xnak kawan. hahaha..

ko romentik? ok. *pengsan* hihihi..gurau.

aku baru nak baca cerita pendek ko. seram ke weh sampai Jue xnak baca?

err..nak baca ke tak. semoga segala urusan ko dipermudahkan Allah. amin.

teratak hati said...[Reply to comment]

cutenya bear tu..

Shiema Sufian said...[Reply to comment]

wAAAAA, SO CUTE LAH ROS NI (:

mira maisara said...[Reply to comment]

bear mira pon ade name jugak ..
:D hehe

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee..nak pinjam ros seminggu boleh tak...ahaksss~

ABU said...[Reply to comment]

hik hik..ya comel ya comel..:P