Personaliti diri mengikut jenis darah


Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Apa jenis darah korang? Kalo takde langsung ciri2 korang yg kena dengan personaliti kat atas ni, AWAS! Bahaya tu. Korang mungkin abnormal atau mungkin jugak alien. hehe jangan marah.

Lepas ni nak tunjuk mood belajar ikut jenis darah pulak.  

ps: lama dah tak terjah blog kawan2. nanti bila free ya ;)


 Banner


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

7 rajin komen:

iEdA said...[Reply to comment]

ada yg kena ngn diri sndri...hoho ^_^

Nyamuk Terbang said...[Reply to comment]

erkk mcm xsma ja

Hanie Dew said...[Reply to comment]

darah A tapi aku cool je dgn diri aku. kembang kuncup perangau pun atas sebb diri sendiri bukan salah darah. hahahaha..

ok.ok.aku tau ko just nak suka suka share ni. hihihii..laarrii selamatkan diri..nnt eera mengamok.

Aien Alien said...[Reply to comment]

saya A...ada kena juga sikit2, kajian berdasarkan personaliti selalunya kan... :D

Naz said...[Reply to comment]

sy nk share gmbar table tu ye

remyhazza said...[Reply to comment]

tak hingat remy darah aper???? he3..... peace!

kura said...[Reply to comment]

darah A!