Segmen:Jom Upkan Follower Bersama Deyawanny


Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

KLIK banner

jom folo ramai2..heee ;)

apa yang bestnye blog aku ni? emm tak tau nak cakap camne..

yang pastinya tak sebest blog lyssa ngan abang Ben 10. heee.. 

nak tau best ke tak korang la yang nilai... saya sedar saya sape (sambil buat gaya comel) :p

tarikh tutup: 31 Jan 2012

err..segmen ni ada adiah gak tau.. cer korang klik banner tu (aci tak camni..hahaaa ;D)

 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

4 rajin komen:

Anonymous said...[Reply to comment]

wah.kak,sy nak join.jom join sama-sama. :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@WaniZakaria jom2 ;)

Hanis MY said...[Reply to comment]

wahh macam menarik je segmen ni, lawak la "ben 10" hik2...

Saiazuan said...[Reply to comment]

hmm lama zuan tak join segment :)