Perangai buruk jangan diikut



Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

dan...untuk yang kesekian kalinya highlighter terbiar kegersangan di atas kertas tebal berdakwat hitam...

nak dapatkan fokus tu sangat susah...huarggghhhh!!!!! ni lagi satu hal!!!

study week???

stado week ado la..

study week mengikut dewan serbaguna kampung seberang jalan bermaksud hari2 yang berlalu begitu sahaja dan diisi dengan aktiviti kegemaran seperti tido, makan, termenung, jalan2, balik rumah, tengok movie dan sebagainye.

merepek la! k baik aku layan anime ni.. oh..patutnye aku kena study...ye ke..eh ntah..

 Detective academy Q (drama & anime)

addicted ngan anime ni pulak..aaa tatsukete!!


ps: Don't try this at home :p


 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

9 rajin komen:

Nurul Iman Rosman said...[Reply to comment]

takpe, mase masih ade.
haha :D

ieda said...[Reply to comment]

belajar dikk ... semua susah sampai ke kerja huhuh

cik Kartun said...[Reply to comment]

seminggu uh study week.. take ur time hehehe :D

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

ambil masa yang sesuai

shark said...[Reply to comment]

sampai sudah x study kalu camni:p

Munnafendy said...[Reply to comment]

eeraaaaa...p study!

AmirFX said...[Reply to comment]

*pengsan*

syaz rini said...[Reply to comment]

istilh stdy week kita same laa...

Fatin Nadia said...[Reply to comment]

eera baca komik atau tgk drama dia?? komik dgn drama dia, dua2 bestttt..^^ dah baca n tgk.. hee

~~study week minggu bergumbira.. ekeke