Anak sulung Siti Sarah dan Shuib




Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahniah kepada mak sedara aku yang aku panggil Busu atas kelahiran baby gegurl pukul 11.36 pagi tadi kat Hospital An-Nur Bangi.

Namanya tak tau lagi. kot la dia nak letak nama lain. sebab hari tu dia suruh aku bagi cadangan nama dan dia pun suka nama tu. kalo tak ubah, berbangga la aku hahahaha..


tembamnye adik akak ni...eeeii geramm

dan err..sama lak ngan anak Siti Sarah dan Shuib Sepahtu (Sepah dan bubar ok). Baby boboi Sarah dan Shuib lahir pukul 10.19 pagi tadi di Hospital Ampang Puteri, Ampang. dah jadi bapak dah Shuib ni.


hai budak kecik..sepupu kita gegurl..nak kenal..hehe 

Semoga berbahagia ngan kedatangan orang baru. yela anak kan bawak rezeki. dah besar nanti jadi budak baik yek..macam akak ni ;p

bila pulak turn aku? err...alamak kawin pun belum.. ;)



cerita dan gambar: Meow.my 

 

Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

18 rajin komen:

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

kecik2 dah pandai tengok kamera..=]

L said...[Reply to comment]

hahah... dah jadi bapak.. waaa. bgosh3.. hehe

jom baca kejap=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

@ciK LyndaWawa anak artis la katakan hehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

@L ;)

Si qusowt said...[Reply to comment]

comel..bila la sy nak dapat anak!hahahhaha

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

tahniah...

Fatin Nadia said...[Reply to comment]

bam2 nya baby tu.. choomeell.. agak2, sepupu dia bam2 gak x?? ekeke..:P

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

ala tomey tomey...heee~

PCL said...[Reply to comment]

coming soon la tu...kalau asyik suka baby, emmh tak lama dah kot, hbs je belaja....eh gurau je, masih panjang masa untk difikirkan.

cik Kartun said...[Reply to comment]

owh taniah makcik :D

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Si qusowt kawin la baru dpt anak

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Kancil 8349 maceh

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Fatin Nadia sepupu die sangat la vogue..artis katakan haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ezad Skytech baby baru lahir memang comel

Eera Shera said...[Reply to comment]

@PCL ala kalo dah sampai seru mana tau kan..haha gatai

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun makcik jawab maceh..

teratak hati said...[Reply to comment]

tembamnye gegurl tu...boy tu pandai pulak jeling kat kamera...eeii..comel la..tengah tunggu saat2 tu jugak,due sepatutnya 4hb,semalam,ni belum ada ape2 lg ni..doakan selamat ye eera..

AmirFX said...[Reply to comment]

Maseh merah lagi... Semoga jadi anak yang soleh dan taat kedua ibu bapanya....