Kejutan hari lahir




Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Surprise!! wah terperanjat mak bila orang buat surprise befday party tetiba. aku sendiri tak ingat hari ni hari lahir aku. sibuk sangat agaknya sampai aku lupa tarikh penting dalam hidup aku ni haha..


aku baru 2 tahun

****

pang! eh..tetiba pipi ditampar angin. aku bermimpi rupanya..ah kuciwanya!!

haha berangan je lebih. korang penah ke ada yang buat surprise cemtu. aku teringin la.. aku tengah sibuk berblogwalking. tak ingat tarikh hari tu. tetiba orang ketuk pintu bilik. Shera...hepi befday!! sambil bawak kek 3 tingkat.

tapi aku tak penah lagi lupa befday aku. sejam sebelom 24 februari aku akan cuba buat tak tau padahal aku dok tunggu orang wish haha macam ape ntah.

tahun depan orang wish aku nak buat2 lupa la. eh..befday aku ke..?? aku pun tak ingat.. ceh konon terharu la sekali takde yang ingat aku yang haru.

bajet aku artis la ada yang nak wat seprais..


ps:  entri merapu sebelum tido..nak tido awal..sok pagi kul 10 ada test ;)




Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

17 rajin komen:

AmirFX said...[Reply to comment]

Lama lagi nak besday rupanya.. Takper.. Saya pengsan dulu.. haha..

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

haha..
tertipu cek..:p

best gak kalau ade org buat suprise birthday party..
i had one when i was 17..teehee

eiyzniey said...[Reply to comment]

WAh2..
24 feb eaaa...
Bufday nini eskkn tu la.heee

Ayie Abas said...[Reply to comment]

24 februari yer?...ermmm tak berapa lama lagi laaa...tahun 2012 hari lahir yang ke berapa?..^__^

Dylla Abas said...[Reply to comment]

ok..dah tau bday dia 24 feb..so tggu smpi tarikh tu..tengok ada x yg sudi buat surprise :)

WaniZakaria said...[Reply to comment]

semoga berjaya test pg ni. :)

cik Kartun said...[Reply to comment]

ingat kn btul2 b'day die ari nie.. baru nk wish huhuhu

cinnamon.com said...[Reply to comment]

hepy bthdy ye.....cantik kek tu..

LAici KAng Ais said...[Reply to comment]

gooooooddd luckkk:)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@AmirFX tak lama la ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Teenager Housemaid mana aci nk gak

Eera Shera said...[Reply to comment]

@eiyzniey sebelah menyebelah ke kita?

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ayie Abas agak2nye brape?

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Dylla Abas cik dylla la buat surprise heee..

Eera Shera said...[Reply to comment]

@WaniZakaria tq..abes da test ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun tggu thn depan wish la hehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cinnamon.com hehe bukan ari ni la