" SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! "


Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

pestaim ni nak join segmen lyssa comel ni. 5 blog lelaki pilihan:


Ekspresi Kehidupan

Blog ni sangat best..tapi sekarang jarang la pulak update. entri dibuat dalam bentuk komik/kartun. kelakar tapi ada pengajarannya.. 


Saiazuan Blog

kat blog ni macam2 ada..ownernya peramah dan tak sombong. tapi semenjak dua menjak ni bizi siket..tapi blog dia tetap berhapdet. 

sikurakurapurapura
suka baca entri2 dia sebab kelakar hahaa..si kura2 yang perasan hensem haha..jangan marah aaa..


ting tong teko

owner blog ni rajin BW dan komen..suka lastik cicak..err..dia sendiri yang cakap haha..dan asik pengsan je bila datang blog aku hahaa..boleh belaja cakap sarawak ngan dia..



blog ni pun kelakar...flash header tu jangan memain..haha..hari tu dia terpeluk Maya Karin huhuu..jahat!!



....banyak lagi blog jejaka2 yang best tapi dah kata nak 5 je kan..huhuuu....cer tengok cer tengok..


>>>sori curik header tanpa izin ;)


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

31 rajin komen:

kura said...[Reply to comment]

awwww. blog kurakuraaa. suka! hahha

AmirFX said...[Reply to comment]

Sayang Eera ketat2.. *sila pengsan sekarang*

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

Blog lelaki je?pompuan?

Jom la jenjalan cuti cuti mesia...

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

blog zuan je pernah masuk antara semua ni...hee~

!-CintaSiGadisTembam-! said...[Reply to comment]

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

@kura dah mai dah kura2 hensem haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@AmirFX ahhh..pengsan!!

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Hanie_Dew jom..kak hanie belanja haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ezad Skytech yela ezad punya pengomen setia kan hehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

@!-CintaSiGadisTembam-! ok serang jgn tak serang ;)

Liyana Zahim said...[Reply to comment]

Bln disember mmg bulan promote blog org lain ke? Akk rase rmai bloger wat cani.. Akk nk wat tp xde masa.. Herherher..

hamzah ian said...[Reply to comment]

terima kasih.. hehe

Gen2Merah said...[Reply to comment]

saya tak tersenarai ke? eheheh,... gurau je.. ye, saya pun terhibur dengan entri blog2 jejaka di atas ni..

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

wahh..takpernah pegi blog2 ni kecuali blog kura2..hehehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Liyana Zahim ntah tak prasan pulak..saja je join ni..boleh promote abam2 encem kan haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@hamzah ian sama2 ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Gen2Merah tak ada dlm list tp ada dlm hati..haha poyo sgt ;p

remyhazza said...[Reply to comment]

bertuah nya jejaka2 dihati eera......!

ABU said...[Reply to comment]

untung la diorang jadi blog pilihan...

packing barang membawa diri huk huk huk..:P

Saiazuan said...[Reply to comment]

huhu dlm senarai.. arigatou :D

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Teenager Housemaid ape lg terjah la..

Eera Shera said...[Reply to comment]

@remyhazza bro tetap di hati sy wakakaka

Eera Shera said...[Reply to comment]

@ABU mengada la tu..blog abu pun best gak..kalo tak sy tak singgah haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Saiazuan hehe dou itashimashite ;)

masz86 said...[Reply to comment]

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

AyuInsYiraH said...[Reply to comment]

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

FiHa said...[Reply to comment]

singgah dr segmen yg same =)

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

:: Cik Nur :: said...[Reply to comment]

salam...dari segmen yang sama..
singgah sini dan follow..
jemputlah singgah belog saya..

^__^

Amirah Fisra said...[Reply to comment]

salam ziarah ^_^ dtg dari segmen same :D

Aeiz said...[Reply to comment]

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Syafiq Ahadin said...[Reply to comment]

blog saya takde? heheehehe!