Blog Pilihan #1



Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

seperti yang dijanjikan dulu (eh bila masa aku janji) aku ada cakap nak buat segmen review blog kan. bukan la review sangat. just nak share a few blog yang menarik, tertarik dan da bomb.. yang wahhh gitu hahaa..

kiranya dalam seminggu 2 blog akan dipilih. pilih je la mana2 tanpa menggunakan random.org. nak bagi adil, 1 blog laki, 1 blog pompoan. maaf, blog les dan gay tak terpilih. 

mari kita tengok sape yang kena.. baling dadu sikit..


coretan hati kartun

cik kartun (ck)

berasal dari kajang dan gila...gila purple la. ck ni kira jiran aku la. dia rajin update dan BW. kenapa nama dia kartun? entah mungkin perangai dia cam kartun haha..tak baik la aku ni. tu korang kena tanya dia la. dia ni peramah. sentiasa bermanja-manja dan bergurau senda bersama peminat. haha


!!! satu perjalanan
belog remyhazza

Ni bukan remy ishak. bro remy ni suka memenuhkan shoutbox teman sebab dia memang suka kacau teman. teman tau dia sebenanye teringin nak belanja teman makan. dia kejam sebab teman jadi lapar bila masuk blog dia. tapi semenjak dua tiga empat menjak ni asik update pasal orang kawin je. ade pape ke bro ;)

apa lagi terjah la... (KLIK header)


 ps: aku tau tak macam review..phewww -_-


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

12 rajin komen:

cik Kartun said...[Reply to comment]

huhuhu thnks eera.. CK tgh2 taip entry nk ngumpat eera, die ngumpat kita balik..hihihi xpew, tngok nnti yew :D

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

suda terjah ck

ngntuk plk

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

nnt nk terjah la..
tapi ck tu dah terjah dah..:p

remyhazza said...[Reply to comment]

thanks eera....
terharu biler eera buat special entry nie.....
insyaAllah....satu hari nanti kita blanja mkn...... he3
tak pun hantar baucer RMT...he3

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

hehe kenal ck :D

Miss Lovouis said...[Reply to comment]

Salam , Hai awakkk! Jemput join contest saya : http://lovoiustory.blogspot.com/2011/12/contest-most-fabulous-blog-by-miss.html

Dylla Abas said...[Reply to comment]

bagus jgk entri riview mcm ni kan..boleh la sy kenal2 lebih ramai blogger kt alam maya ni :)

Juliet_iRa~" said...[Reply to comment]

wahh rajin ;p

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

wah...mereka terpilih....tahniah...cik kartun tu lagi kancil belum kenal...

Jue said...[Reply to comment]

Ade ms nanti akn p tgk =)
Cute je cr ko buat review lbh2 lg bila ko mgaku ko x reti =)

AmirFX said...[Reply to comment]

Orite.. Nanti terjah..

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

lepas ni rajin2 la buat review2 blog lagi...hee~