BLOG PALING MENARIK HARI NI IALAH...



Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^

BEN ASHAARI
KLIK untuk ke sana

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

cam dah lama tak join segmen abang Ben 10 ni...

entri yang menarik hari ni....banyak gak yang menarik..tapi dah kata nak 1 kan..

ni antara blog peveret aku...tapi dia jarang update..

save image 
KLIK header


dengan tajuk entri, bila manusia jadi bongok... aku setuju ngan apa yang dia cakap. nak tau apa dia cakap, pi tengok sendiri la..

nasib la famili aku tak macam tu..kitorang bukan la jenis yang bawak diri memasing.. selalu makan sama2 tak kira la kat rumah atau makan kat luar..borak2 dan share macam2 mende..

isy..homesick! rindunya kat semua ;)

segmen: tutup pukul 11. harap maklum.

ps: sori printscreen header tu...jangan marah aaa  :)
 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

10 rajin komen:

Hanis MY said...[Reply to comment]

baru tahu pasal blog ni, nanti nk terjahlah...

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

wah..nak terjah jugakla belog ini..:)))

EZAD AMIR said...[Reply to comment]

Wahh,,,bez ke?nk visit la jap lg..

aimie amalina said...[Reply to comment]

weeee
pon baru taw gak
hayooo
rinduuu ye
alolololo

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

jom sama-sama terjah!!!

KizZ said...[Reply to comment]

Wah macam menarik ja blog ni....boleh terjah ni...huhu

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

mikexplorer said...[Reply to comment]

Have a brighter monday to you my friend..

cik Kartun said...[Reply to comment]

ramai tul yg rajin join segment abg ben :)

naz said...[Reply to comment]

blog2 ni memang hebat.

ツ Inas Cikinas ツ said...[Reply to comment]

singgah dr segmen sama ;)