Enable access??



Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

save image 
nape ek ade sesetengah blog tak leh masuk..

korang yang folo tu tinggal la link k.. boleh  la aku nak usha korang...

tak tukar lagi kotak jerit yang baru..malas la ;(



ps: akhirnye ong bak rindu dah leh download OMBAK RINDU full movie

 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

13 rajin komen:

cik Kartun said...[Reply to comment]

same la kite.. xtau nk follow dorg balik ikut celah mane da klu x tingglkn pape2 jejak huhuhu

Dylla Abas said...[Reply to comment]

selalu juga jadi macam ni..terus 'X' je..hehehe :)

remyhazza said...[Reply to comment]

betul tu....eera...
pastu kotak chat tersembunyi....
susah nk cari....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

profile ek? dia private la tu.. :)

WaniZakaria said...[Reply to comment]

terbaik kak syera.ombak rindu! :)

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

die unable link blog utk umum

erk ombk rndu walau da tgk rse nk dnlod

C.M.A @ CikMoonAdnan said...[Reply to comment]

hmmm mungkin org tu wat private.. huhu

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

kekeke baru habis donlod tadi ambak rindu.

pasal blog takleh masuk tu xtau la. ada jgk blog yg aku nak terjah jadi cenggitu.

gimmi 5. kita adalah awek comel yang ber-metabolisme rendah. yey. hahaha

zareliqa afiqa said...[Reply to comment]

penah jumpa macam ni jugak.suruh kita follow balik tapi private blog.Ataupun tak tinggalkan url.huhu

Hanis MY said...[Reply to comment]

btl2 ssh nak folo balik kan... samalah lum tukar lagi kotak jerit tu wuwuwu...

rozeeta rashid said...[Reply to comment]

aah kenapa ek jadi profile not available tu ek. kadang2 blog yang selalu baca pun tiba2 ada keluar macam ni.

Cikgu Ma said...[Reply to comment]

penah gak jd cmni..blog sendiri pun pnh jdi...rsanya bkn salah tuan, mungkin google ada masalah problem ..hehe...

**akak terus buat shoutbox..x nak pakai plak la tuk 2012 ni..=)

fenomena akhir tahun

AmirFX said...[Reply to comment]

Dierang takder link untuk kita follow balik.. Dgn erti kata lain silent reader ataupun anon..