Oh hati: Sepatutnya sebut macam ni la


Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

sumber: fb

bese dah cakap gini kan..tersyasul hihik ;)

 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

12 rajin komen:

Zul Fattah said...[Reply to comment]

kadang2 aku terlepas pandang jugak benda cam ni... bila dah jadi spontan, susah gak r nak ubah

Jaa said...[Reply to comment]

aa, ini la benda2 kecik yg selalu kita lupa nk sebut... thanks for sharing...

Dylla Abas said...[Reply to comment]

nice sharing :)

Naz said...[Reply to comment]

InsyaAllah

Saiazuan said...[Reply to comment]

trbaik!!!!! ramai dah ke melayuan, hmm senang cerita, laman social, sms yg merosakkan kita.. semakin kta brsocial semakin bnyk kita belajar, +ve dan -ve.. klu yg pandai pakai otak, akan ambil yang +ve dan tglkn -ve.. so betulkan bahasa kita :)

M Fizan said...[Reply to comment]

hihi..alhamdulillah kalau orang sebut dialog2 nie..tak payah maki2 sangat lar kan :)

nasha sanza said...[Reply to comment]

betul tu..dah biasa dah...hahha

cik Kartun said...[Reply to comment]

betul2..:)

rozeeta rashid said...[Reply to comment]

kena tukar nih. ek eleh, orait selalu jugak cakap. hehe.

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

kene ingat selalu supaya tukar kebiasaan tu. huuu~~

Fatin Nadia said...[Reply to comment]

nice one eera..!!! ^^ tapi, yang annoy sgt tu, bila orang sebut OMG.. macam apa je.. kalau sebut ya Allah kan bagus..

Zaf98 said...[Reply to comment]

wa'alaikumussalam~ wah, nice inf0! sy akan cube sebut ayat tu~ thanks kak sbb sharing~