My baby dah tak sakit lagi


Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

my baby lappy dah sihat..tak sakit dah. amboi kemain eksaitednya aku haha (gelak bangga)

rindunya aku kat blog..sampai aku pun demam sekali hihi..lama jugak aku demam dari kamis lepas. tak penah2 lama cengitu. sampai abah ingat kot2 aku demam denggi. isy insyaAllah tak. aku demam susah hati je haha..

susah wei nak buat keje. lappy ni pulak sakit masa aku tengah banyak keje tahap 10 kuasa 4. terpaksa la pi cc. terbang weh duit aku. repair ni pun pakai duit gak. tapi tak mahal cam kat tempat lain kot. rm280.

memang aku kuatkan semangat je la. oh stress tak payah nak cakap la. tapi aku boleh berdiri di atas kaki sendiri. takkan nak pakai kaki orang kot. hihi..baby baby jangan majok lagi ye sayang...

orang tu format sekali laptop. tukar window 7. dulu aku pakai window vista..yang tak bestnya, hilang la aku punya antivirus yang mahal tu.. sob3 :(


kena balas kunjungan korang semua...emm let's begin... i'm back! yeah!!


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

30 rajin komen:

cik Kartun said...[Reply to comment]

huhu fhm tuhh CK nye skrin bby pecah, kne repair rm550.. kwn2 kata beli baru jew..tpi ck x nk..syg sgt bby nieh :)

kura said...[Reply to comment]

seronok lettewww! hahah

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

eye...boleb bw sudah!!!=]

Fatin Nadia said...[Reply to comment]

rasanya kalau takde pc/laptop, hidup takkan sempurna kan.. rasa cam hlang something yang berharga..

~~windows 7 best..!! hee..

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun tu la ingat senang nak cari pengganti baru kan ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@kura opkos la haha ;D

Eera Shera said...[Reply to comment]

@ciK LyndaWawa boleh aje hehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Fatin Nadia a ah best sebab wallpaper boleh tukar2 sendiri haha

M Fizan said...[Reply to comment]

eh sama lar kita.. baru kembali..tapi saya sebab eksiden.. hehe.. keep blogging.. jaga lappy baik2.. lappy nie manja :D

Cik Bhulat said...[Reply to comment]

anti virus boleh instal balik la kalo de lagi cd n no pin nya...cikbhulat pon baru je baik demam arini =]

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

tahniah la hehe

suke la tu

remyhazza said...[Reply to comment]

alhamdulillah baby dah sihat......
boleh ler maknya nk bw ......he3

Eera Shera said...[Reply to comment]

@M Fizan ai ai sir :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Cik Bhulat a ah..dah buat dah ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Iffah Afeefah mesti la suka..senyum sampai belakang telinga ^^

Eera Shera said...[Reply to comment]

@remyhazza boleh la baru nak panas enjin hihi

Nong Andy said...[Reply to comment]

280? wah...... kalau lappy yg masuk spital memang mahal. cian Eera pun demam gak.. alhamdullah.. Eera dah sihat kan?

Dylla Abas said...[Reply to comment]

sakit juga bila lappy'sakit' macam ni kan..?? apa pun welcome back (",)

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

hehehe..welcome back..
tak apa, pakai window 7 lagi bagus..:)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Nong Andy sihat dah alhamdulillah ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Dylla Abas betul2..poket la yg sakit teruk huhu

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Teenager Housemaid a ah best jugak kan

Rtp Farra Arisha said...[Reply to comment]

oh, so, no wonder sis lama menyepi..hehe. welcoming you back :)

konde said...[Reply to comment]

semangat and keep blogging :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

da lama pakai mmg sayang kan nak tukar baru...ada sentimental value...hee~

Ct Aja said...[Reply to comment]

selamat kembali.............

Gen2Merah said...[Reply to comment]

welcome bakck eeraa... selamat kembali yaa..

Jue said...[Reply to comment]

ish lama jugok ko dmam..kalau aku jd ayah ko pun akn ingat mende sama. nsb dah sembuh skrg kan =)
antivirus ilang? bole install lg kalau ko beli yg annualnye tu

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...[Reply to comment]

hehe, betul2.

ABU said...[Reply to comment]

sampai demam.. kasihan hehehhe