Awak ajar saya cinta boleh tak?



Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hari ni aku nak share video yang aku terjumpa semalam. hah..sebab terjumpa video ni la aku tertido lewat haha..aku jumpa kat Fuuubook. Fuubook jadi peneman aku buat esaimen semalam. yela...fuubook tu lawak lol :D




Sipnosis: Shah dan Nadia ialah kawan sekelas yang agak rapat malah mereka juga meja bersebelahan. Suatu hari Shah minta tolong Nadia untuk nasihatkan dia dalam bercinta kerana Sha ingin memikat seorang pelajar tingkatan 3. Tetapi, sedangkan Nadia pula menyukai Shah tanpa pengetahuan Shah.. Apakah tindakan Nadia & apakah kesudahannya? 

ada lagi video yang best. cer tengok kat sana>>>>> 9LEMON


tuan punya video, cepat la buat video lagi. best ;)



ps: rasa cam nak buat review blog tiap minggu...


 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

20 rajin komen:

eiyzniey said...[Reply to comment]

Wahhh..bestkannnn
:)

AmirFX said...[Reply to comment]

Naper guna soundtrack lagu korea? Nway, comel jer lukisan tu...

Dylla Abas said...[Reply to comment]

so sweeeeeettt (",)

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

hehe..mula2 cam sedih sebab kesian kat nadia..
pastu rase ouh..sweetnye..
teehee~ :)

remyhazza said...[Reply to comment]

romantik nyer....
cute sangat....

cik Kartun said...[Reply to comment]

eera nie.. suke paparkan bnde yg cute sweet gini.. jeles r hee :D

Jue said...[Reply to comment]

Aku pun lyn gak fuubook tu beb eh tol ke ejaan, slalu aku sebut fuu je hahaha
Ala fon aku x sapot lak nak view vid tu..kna online karang.lak br pat nengok hihi
R
Nak wat review blog tiap.minggu?bole aje you! Hihi

Eera Shera said...[Reply to comment]

@AmirFX maybe dia minat lagu korea

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Teenager Housemaid sy pun rasa cemtu ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@remyhazza boleh tiru ni ;p

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun sebab sy suwit tangat2 ^^

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Jue insyaAllah akan dibuat ;)

Juliet_iRa~" said...[Reply to comment]

xleh tgk video tu..wuuuu

Amirah Adnan said...[Reply to comment]

comelllll!

eh nak review blog? nak2 :p

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Juliet_iRa~" sedih la tu haha ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Amirah Adnan sape comel? eera? :p

penmerah said...[Reply to comment]

mcm best kan.

Shurazirah Sukhur said...[Reply to comment]

sweet je.touched tengok video ni.;D

Eera Shera said...[Reply to comment]

@penmerah hai akak penmerah ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Shurazirah Sukhur touching la tu ^^