Photoshoot majalah



Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Aku menghilang lagi hihi... aku ada cakap kan Jumaat dan Sabtu semalam aku pi field trip bakau kat Setiu.. aku nak update pasal tu tapi tak nyempat lagi. esok pulak ada esaimen kena anta..

tadi aku ada photoshoot untuk majalah. hengat aku tak boleh masuk majalah? rasa macam artis la pulak wahahaha...aku mampu..ko mampu? haha.. tak baik menipu. 

err..sebenarnya photoshoot ngan budak2 kelas untuk majalah UMT. macam kat sekolah dolu2..amik gambar setiap kelas.

seronok bergambar. aku memang suka bergambar tapi sayangnya tak pandai nak posing seksi2..ala2 mulut itik, mata bolat dan pipi kembung tu..siyes kalo aku buat cemtu jadi ikan bontal la gamaknya.

bebel je..jom layan gambar ;)

masa ni photoshoot tu dah abes dah..kitorang buat photoshoot sendiri2 la pulak..


tak semua ada..dah berpecah - belah sibuk nak begambar :)



 1 sem je lagi..lepas ni haluan kita dah tak sama :(

credit gambar: dari fb Aiman dan Apai


ps: tengah menunggu semua gambar diupload oleh tuan punya kamera..
banyak sangat kamera tadi tak tau sape punya ;)



Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

9 rajin komen:

Anonymous said...[Reply to comment]

peewitt.ce bagi hint sis yang mana satu?? hehee.. :b

Eera Shera said...[Reply to comment]

@WaniZakaria org yg amek gambar la haha ;p

Anonymous said...[Reply to comment]

huhuhu rindu zmn sekolah

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

teringat masa degree dulu...amek gambar macam ni..seronoknye..huhuhu

aimie amalina said...[Reply to comment]

kikiki
tang hamek gambo mang besshhh ye

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun zmn skola paling best

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Sunah Sakura memang seronok ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@aimie amalina bes la..jd kenangan tu

AmirFX said...[Reply to comment]

Eera pakai cermin mata hitam ker?