Bilalah giliran aku?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Penat BW tadi, benti sat la. taip entri plak. Bila nak taip tatau nak cite ape. Apa masalah la otak aku ni. Beku ke apa. Tapi korang memang terbaik la bak kata Boboiboy. Tetap jugak menyinggah ke sini. TQ2

Korang mesti menyampah kan bila tengok entri aku semakin entah pape. Ibarat melepaskan batuk ditangga haha..dah la blog tak best, malas pulak nak update. Frust la gini. Kbai nak pegi terjun katil!

Tak sedar diri tu masuk contest. Menghilangkan diri pulak. Bizi sangat konon. Eh, meh la tolong klik. Kalo tak aku nak hantuk kepala kat bantal ni. aku buat ni tak tipu!

 Banner

Dah KLIK? korang memang Power Rangers la!! lap u ol! Ok la panjang sangat mukadimahnye. Kalo bosan pangkah la kesian korang kan.

Oh yg sebenanye aku nak cite pasal baby. Sejak beberapa menjak ni, ramai pulak blogger yg dapat anak. Pegi blog BA ada baby boy yg hensem tu. Masuk blog Ujang ada baby girl yg suwit dan suka senyum. Pegi sini pun ada baby boy yg dah pandai meniarap tu.

Aimy Zafirah, anak dara Ujang. Comel kan?

Bese la bila dah ada anak, cite pun pasal anak. Banyak letak gambar anak. Aku geram tau. Rasa nak peluk2 baby tu. Budak kecik macam tu sedap nak bawak main, nak gomol2. Pesal la adik aku dah besar. Nak peluk pun tak selera. Hari tu masa cuti sem sempat la jumpa adik sepupu yg baru lahir. Memang kena cium2 la pipi tu sampai lebam haha.. bau baby sangat best ok!

Rasa macam nak ada anak je. Best kan? huhu.. Cakap kat mak nak adik. Mengarut la mak aku nak mengandung lagi haha. Aku pun tamau la dah 22 dapat adik kecik kah3.  Oh baru paham perasaan abah yg nak ada cucu. Merepek je abah aku ni tak abes blaja lg kah3. Korang pun mesti suka baby kan? 


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

12 rajin komen:

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee..biasa la tu...bila nak menaip entri..tak tahu nak taip apa..tu yg kdg2 byk kat draft tu..hee~

> hee...bila jumpa baby ni..geram kan...ahakss..rasa nak cubit2 pipi baby tu...huhu~

P.S - cepat2 la kawen..ahakss..hee~

susulemakmanis said...[Reply to comment]

kite pon xsbr nk anak..hehe.ase nk kwen cpt2 jer..hehe(ooo gedix)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ezad Skytech yela nk baby kena kawin la >_<

Eera Shera said...[Reply to comment]

@susulemakmanis haha bila nk langsungnye :p

cinnamon.com said...[Reply to comment]

TU MAKNANYA TAK LAMA LAGI LA TU..

AmirFX said...[Reply to comment]

Nasib baik ada anak buah yang msh kecik2 sekarang nie.. Boleh gak buli2 dierang.. haha..

mirmashi94 said...[Reply to comment]

alaa,x lama lagi lettew. haha :D. x sabar nak tengok baby comel akak. hahaha! XD

teratak hati said...[Reply to comment]

best ada baby sendiri..cpt2 la kawen dn dpt baby..

remyhazza said...[Reply to comment]

nak kena cepat kawen ler lepas nie......
leh buat baby byk byk....he3

teha said...[Reply to comment]

comel nyee baby tu !

Eera Shera said...[Reply to comment]

rmi yg doa ni cpt la aku kawin >_<

Hanie Dew said...[Reply to comment]

biasa masa otw pegi dan balik keje time naik moto tu aku akan tefikir subjek nak dijadikan entri. hhuhuhu..bila tgh sedap duduk rilek idea xnak kuar. dan biasanya masa aku befikir time naik moto tu idea seng jugak hilang begitu saja tanpa sempt ditulis.

oh baby baby. bau babby mmg sedap. bau syurga la katakan.

bile aku nak ada anak ni.