BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

BEN ASHAARI

Sebenarnya banyak lagi blog yang best2 yang selalu aku baca. Tapi dah kata nak 5 je kan so 5 je la yg aku listkan. Yang takde jangan kecik hati ye sebab korang semua memang best! Ok cer tengok blog dorang yang ohsem sangat ni.

1. Erti Kehidupan - Blog bapak orang yang memang best. Sejak jadi bapak ni suka beno si Ujang ni tayang gambar anak dia yg comel. Rasa nak culik je baby yang suwit tu. Lisa Surihani dan Yana Samsudin adalah skandal beliau haha :D

2. TheOtherKhairul - Aku tak tau la kalo ada yg tak penah kenal blog jejaka pilihan lagi baik hati ni. Tempat rujukan awek2 yang putus harapan haha. Jugak penulis Kitab Terfaktab.

3. Buta+Pekak+Bisu= CINTA - aku suka baca cerpen dia. tapi sekarang lama pulak tertinggal. Cerpen dia kebanyakannya cite cinta. Kalo nak berbunga-bunga di hati sila la terjah ye. Konpem dia terjah balik. Orangnya peramah. 

4. Jue & Hanie's Blog - blog berkepala dua yg kreatif dan peramah. Sekali komen entri dorang, berkali-kali dorang terjah korang balik. Kak Jue ada tulis E-novel jugak. Korang mesti menyampah tengok gambar dorang yang comel sangat haha 

Saiazuan Blog - Blog jejaka macho yg sangat kreatif dan rajin update. Kat blog dia ada komik. Gila movie dia ni. Selalu sangat buat movie review. Kena lah dengan tag 'Not just a blog' sebab macam2 ada kat blog dia. 

Dah abes baca, KLIK la bawah ni ye :)

 Banner



Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

8 rajin komen:

Cik Lyeen said...[Reply to comment]

Follow sini..dtg dr segmen yg sama..:)
Nah...lyeen bg cupcakes kat sini...:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Mieya Atiera said...[Reply to comment]

Hai. Thanks for the sharing. Btw, Jemput singgah ke blog mieya pulak :)

budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

ndak sempat ikut...selamat bersegmen dan tahniah kepada mereka yang terpilih...

faizulosman said...[Reply to comment]

dtg sini terfollow pula... komen about my blog...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasullullah-masih-ada-ingin.html

faizulosman said...[Reply to comment]

seriously... blog yg di listkan kat atas ni memang best... thanks for sharing this blog...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasullullah-masih-ada-ingin.html

Jue said...[Reply to comment]

ha! aku nmpk aku nmpk blog kitaorg situ hohohohohohohoho
blo kepala dua ko! hebat kan! adik nak ubat? nanti kite buatkan ubat kasi mata bpinar2. eh hahahaha

weh tx beb! hugssss!!!! =) sorry lama x mai sini huhu

Hanie Dew said...[Reply to comment]

Ooohhhhh..pengsan terharuuu..thankd bebeh...meh sini nak hugs jugak nak hugs jugok *tolak jue.hahaha* ...

Dpt ubat si jue terus jadi mata anime..hahahaha

ary_lee said...[Reply to comment]

Hope my blog to b on d list soon^^
Nice to know u^^

*Sorry itu ayat copy pes
Xlarat nak taip byk kali*