Pentingnya rakan blogger yang sentiasa menyokong

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terima kasih pada penyumbang trafik sepanjang kewujudan Masterpiece. yang paling atas tu Blog Cik Kartun tapi blog dia kena hacked. Nanti dia buat blog baru. Patut la lama dah CK tak kacau aku huhu.. Takda dah orang nak semakkan shoutbox kite tau  :(

save image

Kalau nak orang singgah blog kita, kita jangan la sombong. Tamau tamau macam tu. Ape salahnya tegur blogger lain. Sekali sekala dalam entri masukkan la link blogger lain. Ape salahnye kan sharing is loving. Dalam blog je. Realitinya sharing is scary haha. ye aku tau ye. Nak kata aku kedekut ler tew..hoho


" Ceh cakap lebih la Shera. Kau tu BW pun dah malas sekarang ni!", kata otak.

"Weh aku ada banyak keje la. Test lagi. Tesis lagi. 2 bulan je lagi nak abes study woi", kata hati.



Kata retis, kalo nak entri tu evergreen, tulis la pasal ape yg orang selalu cari/ nak tau. Tapi orang nak tau pasal ape ek? Rasanya blogger Mr Shy pandai main SEO. Tak kisah la kita tulis ape, yg penting tulis dari hati.   Pakaian yg kotor boleh dicuci, hati yg bersih sukar dicari. Eh? Macam iklan sabun basuh kain jep kah3 :p



Tips lain yg mungkin membantu tengok SINI!!!

Sokong aku kan? KLIK la 

 Banner



Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

16 rajin komen:

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee..setuju sgt...jgn sombong2..rajin2 la blogwalking bila ada masa kan..:D

> wahhh...tinggi ye pageview setiap entri tu..(^^,)

> patutlah tersedak tadi...terperasan nama Mr Shy tu...takde org lain da..haha...SEO..sikit2 tu boleh la..tak pro lagi..hee~

Nong Andy said...[Reply to comment]

akak tiap kali dtg mesti tolong Eera klik banner- ganjaran RM5000 tu. jadi mana tau Eera dpt RMM5000 kut2 Eera nak belanja akak teh tarik satu hehehe.. kalau tak pun sebuah buku one pis ke? hehehe..

kura said...[Reply to comment]

yang penting tulus dari hati. wuhuu!

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ezad Skytech x tggi sgt la >_<

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Nong Andy insyaAllah kalo ada rzki..sikit pn jd la..thx kak

Eera Shera said...[Reply to comment]

@kura ces nganjing la ni :p

remyhazza said...[Reply to comment]

walaupun tak tersenarai.... remy tetap singgah sini selalu......he3

♥ wawawawa ♥ said...[Reply to comment]

sy x sombong..cuma kdg2, line tu mengalahkan siput @__@

Masz Sidek said...[Reply to comment]

hehehe... sy pun tak sombong...
cuma kadang2 terlepas pandang... ;p

kay_are said...[Reply to comment]

betul! rule number satu dalam dunia blogging.. jangan sombong! tegur menegur tu kan bagus.. =)

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

tahniah...bilalah kancil tersenarai dekat sini...hehehe

Hanie Dew said...[Reply to comment]

mabeles betul pageview ko. huhuhuu...

mr shy sedang menuntut ilmu SEO kan. aku pun tatau SEO tu ape sebenanya..hahahhaa..blog men taram ikut dari hati je. =)

kitrg tak sombong kankankankankankan.XD

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

:D
mak aih beratus pageview akak..:D

ABU said...[Reply to comment]

ok maafkan aku sbb jarang singgah kat sini.. sibuk bah..:)

betul tu retis cakap rajin rajin buat entry yg orng suka nak cari..:)

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

dh makin maju blog eera skrg, masih ingt x dulu eera pernah lukiskan doodle yg pegang ipad utk sy? hehe

keep blogging ya :)

cinnamon.com said...[Reply to comment]

maaf ye,kalau kadang2 terlewat singgah.

kak sokong aje.yg penting kita dpt ilmu..

berblog,bertwitter,berfb..tak salah.selagi jgn terlalu taksub..

utamakan pelajaran.