WW: Kad jemputan kahwin versi kertas peperiksaan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ada yg nak buat macam ni? Unik ni.


sumber: fb



# Klik untuk support blogger hebat di : digi wwwow internet for all awards 2012


KLIK KLIK KLIK SINI!!!


 Banner


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

16 rajin komen:

Zaf98 said...[Reply to comment]

w0w!!! cool!!! akak try ler wat camni~ xD

kura said...[Reply to comment]

mimpi ngeri klu aku dpt kad kawen mcm ni woi. hahahh

Munnafendy said...[Reply to comment]

ha senang fotostat je byk2..jimat kos! =D

Rapunzeel Cikilolo said...[Reply to comment]

keh keh keh. comel :)

Rapunzeel Cikilolo said...[Reply to comment]

hahahaha. nak jawab soalan mane dulu ni kalau kat kenduri? :)

♥ wawawawa ♥ said...[Reply to comment]

hahah..best!!

Masz Sidek said...[Reply to comment]

unik... boleh buat sendiri jer...
jimat duit dr buat tempahan kad... :)

Miss Nurul Atikah said...[Reply to comment]

hahahaa.. ade hak ke org nk wat camni? klakar la.. tapi unik. hehee

Syuhada said...[Reply to comment]

cool nya!!!!!!!!

zera eira said...[Reply to comment]

nak nak! menarikk tu!

Hanie Dew said...[Reply to comment]

ni nak kelainan ke kedekut ke atau bajet ni. huhhu..

berformatkan soalan peperiksaan tu tak tahan..hhahahaha

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

cikgu ka pengantin tu?hehe

ieda said...[Reply to comment]

ahahah dah macam2 lak kan ..
ccute je ;)

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

unik tu...:D

Shiema Sufian said...[Reply to comment]

waaaaaaaaaaaa, kreatifnya :D

Naz said...[Reply to comment]

smart jugak..tapi takut salah baca je..hehe