Cuti bersama keluarga

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hujung minggu macam ni, seronok kalo dapat bersantai bersama keluarga kan. nak2 pulak jauh dari rumah, jauh dari kesibukan kota..haha macam la jauh sangat.

hari ni hari kedua kat Glory Beach Resort, Port Dickson. bercuti bersama keluarga aku dan keluarga mak cik ku, Busu. resort ni agak jauh dari pantai yang biasa aku pergi. terletak dekat tengah pusat bandar, tap masih di tepi pantai.

gambar kat bawah ni pemandangan yang boleh nampak dari balkoni bilik. cantik kan.. boleh nampak tak ada pelantar minyak kat tengah laut tu. malam lebih meriah dengan lampu2 yang begemerlapan









 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

8 rajin komen:

Si qusowt said...[Reply to comment]

best nye g PD!!!
walau dah banyak kali g pd ttp xbosan.huhu

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee...cantik jugak pemandangan kat Glory Beach Resort ni..

#tak pernah pergi lagi Glory ni...hee...

remyhazza said...[Reply to comment]

happy holiday......
lama tak pi PD , walaupun tak sampai 1 jam pun dari rumah....
rasanyer CNY tahun lepas lepak kat ancasa resort....

Cikgu Ma said...[Reply to comment]

selamat bercuti dan salam maulidurrasul =)

Pondok Usang said...[Reply to comment]

selamat bercuti...Salam MaulidurRasul... =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

zuan slalu ke pd, tp x prnah nmpk view cantik mcm ni :D

Miss Kagimoto said...[Reply to comment]

wah ! dekat je dgn rumah miya :)
kalau tahu dah lame pegi jumpe eera ^0^

cik Kartun said...[Reply to comment]

bercuti sakan -__-'