Android is best!



ps: amacam blogger Zuan jadi tak nak beli hihi ;)


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

6 rajin komen:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

arghhhhhhhhhh sowang lagi ke androiddddd arghhhhh sengsara hidup! rsanya beli galaxy w je kot.. :(

Eera Shera said...[Reply to comment]

haha camera tu postpone dulu la hak2

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

zuan tgh dalam dilema tu..haha...nak beli phone dulu atau kamera dulu..huhu~

Hanie Dew said...[Reply to comment]

yeaahh android best banget sih. hari hari ngadap pun tak habis explore lagi app dia yang baaanyyaaakk tuu. hehehe

Jue said...[Reply to comment]

beli bile rs betul2 perlukan =)
mcm aku mmg mmerlukan sbb aku org kiri bos. tetibe tgh aku jejln, dia msg mintak tu ni..ade hp gini trus leh cr..hehe

cik Kartun said...[Reply to comment]

perlulah bijak berbelnja! hahaha